Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii au pus stăpânire pe loturile naționale! Stafful "tricolorilor" se întărește cu încă un fost jucător al "câinilor"

[starttext]








Fost fotbalist la Dinamo și Șahtior, Daniel Florea revine în fenomen, însă de această dată ca antrenor. 




Începând de astăzi fostul internațional român face parte din stafful lui Florin Bratu la naționala U18 a României.

Trecut pe la Oțelul, unde a fost antrenor principal, Daniel Florea a fost cooptat acum ca antrenor secund și va fi prezent începând cu următoarea acțiune a naționalei.

CV Daniel Florea (42 de ani)
- fundaș stânga născut la Vaslui
- a jucat la Oțelul, Dinamo, Șahtior, Metalurg Zaporizhya, Metalurg Donețk, APOEL Nicosia, Dunărea Galați
- 3 meciuri în naționala României
- a antrenat-o pe Oțelul în sezonul 2015-2016

Trofee:
- 5 titluri (1 X Dinamo, 2 X Șahtior și 2 X APOEL)
- 5 Cupe (2 X Dinamo, 2 X Șahtior și 1 X APOEL)
- o Supercupă cu APOEL

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii