Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gianluigi Brănescu Buffon&Vasile Afon vs. Torje "Piticul Beton"

[starttext]



Fotografia postată de FC DINAMO BUCURESTI.


Olteanu- merită toată īncrederea.
Romera- parcă şi-a adus aminte ce sport practică.
Nedelcearu- mai interpretează câteodată rolul " Bărbierului din Sevilla ", dar se vede că-şi doreşte, că simte ceva pentru tricoul pe care-l poartă, şi nu-l īmbracă doar pentru că-i frig afară.
Mahlangu- e cel mai potrivit donator de plămâni din centrul tuturor echipelor din prima ligă.
Salomao- dresează mingea, oricât ar fi de " răzvrătită ", de " sălbatecă ", o īmblânzeşte, īi poți da liniştit o vază din cel mai scump material, cu care să facă stop, fără a avea vreo secundă emoția că ar putea s-o spargă.




Pesic- insuflă maturitate, ştiința jocului, centrează ca un lunetist, tot timpul " presat, pe interior ", scurtând timpul de reacție al fundaşului advers, mare, mare câştig.
Nistor- gladiator, aleargă ca un nebun, e " rău da' bun ", aprinde luminițele echipei, īn drumul către poarta adversă.
Popa- intră şi cântă prohodul Chiajnei, având pe post de " dascăl " apărarea Chiajnei, marchează, fundaşii cântă după Popa: " Doamne Miluieşte, Doamne Miluieşte! "
Nemec- profesionist 100%, nu e deloc " pus pe tânjeală ", cu gândul la eventualul transfer din vară.Se bate pentru orice minge, la 2-0, face presing īn jumătatea lor, face alunecare īn careul advers, scoate din orice fază maximum ce se poate scoate, dă dovadă de mare, mare caracter.

TORJE- le las dracu' şi de metafore, şi de tot...
Atât ştiu - TORJE TE IUBIM!
Intră, şi dă un exemplu tuturor că pentru a fi fotbalist, trebuie să-ți mai şi placă sportul ăsta.
Emană fotbal de la primele atingeri, impune respect, are " mijlocul şi glezna fină ", īnscrie cu calm, sare pe gardul galeriei de bucurie, are pumnii strânşi, fața congestionată de bucurie, mândrie, ambiție, de emoția revenirii în familie, reīntoarcerea la CÂINII lui, sărută emblema de pe tricou, bate cu pumnul īn inimă, semn că: " AICI VĂ AM ! "
Hm, iar ei câinii, simt reīnviate īn suflet, nişte trăiri de mult uitate, simt că acest " Pitic " cu inimă de gladiator, joacă pentru ei DIN DRAGOSTE, DIN INIMĂ, dincolo de orice altceva.
TORJE e pansamentul inimii de Câine, inimă rănită de atâtea ori īn ultima vreme.

Despre ceilalți 2 din titlu...e totul īn titlu...
Nu vreau să īntinez emoția unei reveniri atât de frumoase.

DINAMO SE RIDICĂ- A VENIT TORJICĂ


sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial
Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!
Articol scris de: Caine Rosu
[endtext]

Comentarii