Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






5.000 de dinamoviști la Giurgiu! Roș-albii nu concep să rateze play-off-ul

[starttext]


fani dinamo



Deși cei de la Astra s-au răzgândit și au scumpit biletele destinate fanilor dinamoviști, de la 10 lei, la 50 lei, ultrașii promit să meargă oricum în număr foarte mare la Giurgiu, acolo unde Dinamo dă bătălia finală pentru calificarea în play-off.


În jur de 5.000 de dinamoviști promit să facă deplasarea la Giurgiu, mai ales că meciul se va juca sâmbătă, de la ora 19:45



Transportul cu autocar și biletul la meci costă 65 de lei, ultrașii urmând să facă o deplasare organizată la Giurgiu, la care se vor adăuga fanii care aleg să meargă pe cont propriu la partida cu Astra.

De la reluarea sezonului, dinamoviștii au revenit în număr mare alături de echipa lui Miriuță. La meciul cu Craiova (2-2), în Ștefan cel Mare au fost peste 10.000 de oameni, la partida de la Chiajna (4-3), jucătorii lui Miriuță au fost încurajați de 3.000 de suporteri, iar la derby-ul cu FCSB (2-2), peste 30.000 de dinamoviști au fost pe Arena Națională, atmosfera fiind una deosebită pe cel mai mare stadion al țării.

Dinamo are nevoie de victorie la Giurgiu, în ultima etapă, pentru a fi matematic în play-off. O misiune mai uşoară, în condiţiile în care adversara nu depinde de rezultatul acesta.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii