Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Dinu, atac fără precedent la Becali. Nici Miriuţă nu a fost iertat

[starttext]



cornel dinu






Dinamo din acest zile nu este deloc pe placul lui Cornel Dinu. Fostul internaţional dinamovist a atacat de mai multe multe ori jucătorii aduşi în această iarnă de Vasile Miriuţă. Monroy şi Torje au fost cei mai criticaţi după duelul Concordia- Dinamo 3-4. Dinu a intrat în direct la "Digi Sport Special". "Cu Mister chiar am o relație extraordinară", a spus Miriuță, înainte ca fostul fotbalist legendar al "câinilor roșii" să se dezlănțuie.



Cornel Dinu: "Nu pot să îl înțeleg pe Vasile Miriuță, că eu sunt câine roșu adevărat. Cine vorbește cu dușmanii lui Dinamo, rebuturi genetice, cum a făcut ieri, la mine nu mai contează. La revedere! Nu sunt jigniri, sunt constatări de genă umană. Se știe că nimeni nu este perfect".

Vali Moraru, moderatorul emisiunii: "E o dovadă de respect să stai de vorbă cu rivalii".

Cornel Dinu: "Dar nu unii care îți vor răul și care te jignesc..."

Vali Moraru: "N-ați auzit că își dorește Dinamo în play-off?"

Cornel Dinu: "Gura păcătosului minciuni vorbește în continuare".

Vali Moraru: "În postura lui Vasile Miriuță, de antrenor al lui Dinamo, nu ați fi acceptat și dumneavoastră un dialog cu patronul rivalei?"

Cornel Dinu: "Îmi e milă de cuvinte și țin prea mult la ele ca să le arunc mărgăritare în nisip și la tot felul de specimene mai mult sau mai puțin reușite".



Vasile Miriuță a discutat, marți, în direct la Digi Sport, cu patronul stelist Gigi Becali, dar dialogul dintre antrenorul lui Dinamo și Gigi Becali nu a fost pe placul administratorului clubului alb-roșu, Cornel Dinu.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii