Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Lucescu a răbufnit înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB: "Mă doare acest lucru"

[starttext]



FOTO: Guliver / Getty Images



Mircea Lucescu a vorbit înaintea derby-ului dintre Dinamo și FCSB de duminică și spune că marele său regret e legat de faptul că stadionul "Ștefan cel Mare" nu se modernizează.




 Dinamo - fcsb rămâne un derby, indiferent pe ce locuri se află în campionat. Jucătorii dau totul, simt; dacă nu simt ei, sunt suporterii care îi fac să simtă că e un meci important. Cred că va fi un joc echilibrat, indiferent că FCSB joacă azi cu Lazio. Rămâne un derby în care rezultatul poate să aparțină oricărei echipe.

Dincolo de rezultate, pe mine mă doare faptul că nu se profită de momentul acesta al organizării Campionatului European din 2020 pentru ca stadionul lui Dinamo să se transforme într-unul de performanță.

Cu acest stadion e imposibil să obții performanță. Orice construcție de tipul stadioanelor moderne din Europa îți poate aduce cel puțin 11-12 puncte pe an în plus. De aceea, Dinamo are nevoie în primul rând de un stadion, e foarte important", a declarat Mircea Lucescu la TV Digi Sport.

"Steaua, ce FCSB? Steaua e Steaua. Cred că ar trebui să se rezolve, la un moment dat, această problemă. De la Liga 4 până la Liga 2 sunt ani de competiții și de succese" Mircea Lucescu

Dinamo și FCSB se vor întâlni în etapa a 25-a duminică, de la ora 20:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look TV.

FOTO: Guliver / Getty Images
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii