Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ultrașii lui Dinamo, prima reacție după ratarea play-off-ului: "Nu ne puteți desființa! Dinamo va continua să usture


[starttext]



galerie dinamo



Suporterii lui Dinamo nu și-au pus la zid jucătorii și promit să fie alături de echipă chiar și în play-out. Mai mult, roș-albii și-au înțepat marea rivală. "Câinii" s-au luat și de rivala FCSB și de faptul că roș-albaștrii n-au avut rezultatele scontate, după investițiile masive făcute de Gigi Becali.



"A fost trist pentru noi. Am simțit durerea, dar noi nu ne vom rușina niciodată de Dinamo, pentru că Dinamo n-a însemnat Borcea și nu înseamnă Negoiță. Dinamo va continua să usture! Noi n-avem nevoie să fim “ăia multi” pe care-i îmbraci cum vrei, mai cu niște veste, mai cu niște saci de gunoi.

Rușine înseamnă să știi că echipa favorită joacă în liga a patra și tu o înlocuiești cu un surogat pentru că negi realitatea. Dar nici ăla nu e sfârșitul lumii. Coșmar înseamnă să iei toți fotbaliștii din Liga I, să-ți slăbești sau să-ți desființezi adversarii, să ajungi să alergi de unul singur și, totuși, să termini pe locul 2", este mesajul Peluzei Cătălin Hîldan.

În plus, dinamoviștii anunță că vor face deplasarea în număr mare la Craiova, pentru meciul de joi, din sferturile Cupei, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, de la ora 20:30.

"Spre surprinderea celor mulți, câinii vor merge la Craiova. Și nu facem asta pentru că ne agățăm de Cupa României. O facem pentru că acolo unde e Dinamo, este și inima noastră. Mergem să-l susținem pe Torje și pe cei din jurul lui. Avem încredere în Hanca, în Nistor, în Bratone.

Dacă vom câștiga Cupa, veți desființa și acest trofeu, așa cum ați făcut cu Cupa Ligii. Doar că pe noi nu ne puteți desfiinta, chiar dacă acesta vă e visul. Și, în curând, visul vostru va deveni coșmar".

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii