Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Florin Bratu, prezentat oficial la Dinamo: "Disciplină, respect reciproc, atitudine!"

[starttext]


caputra istoria ne obliga





De astăzi, noul antrenor al lui Dinamo este Florin Bratu (38 de ani), ultima oară selecționer al reprezentativei Under 18 a României. Tehnicianul a semnat un contract pe un an şi jumătate, iar conferinţa de prezentare a fost programată în această după-amiază, la ora 15:30, în cantonamentul de la Săftica.





ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Florin Bratu a declarat că este optimist în privinţa viitorului clubului, în ciuda situaţiei dificile în care se află acum, şi a numit 3 aspecte la care ţine foarte mult: disciplină, respect reciproc şi atitudine.

"Mă înham la o treabă care nu este deloc uşoară, dar foarte provocatoare pentru mine. Dinamo e într-o situaţie grea, complicată, dar cu încrederea pe care o am şi cu lucrurile pe care le-am învăţat, putem da cu toţii, staff, dar şi jucători, o altă faţă acestei echipe. Sunt încrezător, tânăr, un antrenor cu principii, căruia îi plac comunicarea, transparenţa, care a creat în trecut o empatie foarte bună cu jucătorii şi un antrenor care se bazează foarte mult pe disciplină, respect reciproc şi atitudine. Sunt lucruri la care ţin mult.

De aceea am luat această decizie de a veni la clubul pe care îl îndrăgesc, unde am avut rezultate bune. Cred în această echipă, chiar dacă nu va fi uşor, dar cu înţelepciunea jucătorilor, cu lucrurile noi cu care voi veni, de pregătire, moderne, de prospeţime fizică, dar şi mentală, sper să schimbăm faţa acestui club.", a spus Florin Bratu.

Obiectivele lui "Bratone"
Noul tehnician al "câinilor roşii" a dezvăluit că obiectivele sale, pe lângă ocuparea unui loc "confortabil", sunt câştigarea Cupei, întinerirea echipei şi regăsirea adevăratului spirit al lui Dinamo.

"Nu știu dacă am fost prima opțiune și nu mă interesează. Sunt foarte fericit și asta contează, că s-a apelat la mine, mai ales că sincer nu mă așteptam. Eram angrenat într-un alt proiect, dar e greu de refuzat Dinamo. Am visat la ziua asta de când m-am apucat. Este și o responsabilitate mare. Sunt un antrenor cu principii și foarte ambițios.

Nu mă gândeam că Dinamo va ajunge în această situație, dar e în zadar să mai vorbim. Trebuie să dăm o altă față echipei. Vreau o reconstrucție, să întinerim puțin echipa, pentru că Dinamo are nevoie și de așa ceva. Vedem și la alte echipe de top că creşterea de tineri jucători e foarte importantă. Nu a fost o decizie greu de luat. Obiectivul este acela de a termina pe un loc confortabil, dar vreau să văd un alt suflu al echipei, adevăratul spirit.

Urmează un meci foarte important la Craiova, am doar trei zile, așa că voi încerca să implementez principii de organizare, atitudine, agresivitate, cred că prin discuții cu jucătorii se vor înțelege și vor fi puse în practică joi seara. Cupa este singurul obiectiv realist de care ne vom agăța și care ne va ajuta să salvăm sezonul", a mai spus Bratu.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii