Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






F.C. DINAMO 1948 - NOI O turmă clonată de oi - voi Vrem RĂZBOI!

[starttext]



Fotografia postată de FC DINAMO BUCURESTI.




Arena Națională s-ar putea să intre īn renovare totală după meciul din această seară!
Peste 30 de mii de suflete dinamoviste, vor mişca din temelii strucura de rezistență a stadionului, vor arăta țării īntregi, că fotbalul se joacă pentru ei, pentru suporteri, care indiferent de vârstă, au īn inimă o dragoste față de echipă, asemănătoare cu aceea a pruncului față de mamă.

" Mama noastră " este DINAMO!

Iar diseară, peste 30 de mii de " prunci " o vor susține cu toată dragostea lor, din adâncul ființei lor, până la ultima resursă de energie.

Dincolo de miza meciului- accederea īn play-off, vrem ca să ne mai stingem oful din inimi, vrem "catarsis", căci da, va fi un efect terapeutic această victorie, va mai īndulci din amarul īn care ne afundă acest "scamator de patron" derizoriu, promițându-ne de ani de zile, un viitor iluzoriu.
Ce ar fi un play-off fără Dinamo- o nuntă fără lăutari, o pâine fără sare, o scenă de teatru lipsită de actorul principal ...
Iar actorul principal, este SUPORTERUL!
DINAMO a rămas singura echipă din prima ligă, care are "rădăcini" şi suporteri, pentru că asta e finalitatea acestui sport inventat acum vreo sută şi ceva de ani de englezi- să bucure suporterul.

Voi? Cei cu "turma", puteți să luați toate campionatele de-acum īncolo, pentru cine jucați? Pe cine bucurați? La momentul acesta, la ce istorie vă raportați?

Reprezentați suporterul mârlan, cu un trecut confiscat, iar mai apoi amanetat de un cioban naufragiat īn fotbal, de mize băneşti!!!
Diseară joacă DINAMO, iar ceea ce veți vedea în tribune, "este despre DRAGOSTE"- cu D, de la inițiala numelui nostru.
Voi, cei din teren, trebuie să īnțelegeți acest lucru, alături de aceste zeci de mii de inimi din tribune, mai bat īncă vreo câteva sute de mii, la aceeaşi intensitate proximă infarctului - PENTRU VOI.
ISTORIA NE OBLIGĂ, "construcția morală" ne impune ca să folosim doar verbe la imperativ:

TREBUIE! TREBUIE SĂ ĪNVINGEM!

Vasile, tu TREBUIE să īnțelegi ce echipă antrenezi, TREBUIE să te comporți ca un " Vasile personalizat", nu ca un nume atât de comun de prin certificatele de naştere, pentru că, numai astfel o să RENAŞTEM!

Lasă CÂINII SLOBOZI!

BATEM, SUNTEM PE VAL, ÎN RETUR DĂM
RECITAL!

Dă-Ne pâine Doamne! Īn rest, DINAMO ȚINE DE FOAME!

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!
Articol scris de: Caine Rosu
sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial
[endtext]

Comentarii