Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un jucător al lui Dinamo promite calificarea în play-off: "La anul nu vom mai depinde de ultima etapă"

[starttext]


Mihai Popescu


Mihai Popescu este optimist în privinţa calificării lui Dinamo în play-off-ul Ligii 1.



"Ultimele meciuri au fost ca nişte finale pentru noi. Nu pot să zic că am ieşit foarte bine după ele, dar încă avem speranţe pentru play-off. Sperăm să facem cu Astra un meci foarte bun şi să ne calificăm. De fapt sunt sigur că o să câştigăm indiferent ce jucători trimite echipa adversă în teren. Ne vedem de treaba noastră. Sunt optimist, vom câştiga 100% la Giurgiu. Şi atunci o să fim în play-off pentru că nu mai depindem de alte rezultate. A fost o dezamăgire şi pentru noi egalul cu FCSB, ca şi pentru suporteri. Suntem jucători profesionişti şi am trecut într-un final peste acel moment greu. Dinamo nu trebuie să mai joace în ultima etapă pentru calificare. Dar asta e situaţia acum. Promitem ca din sezonul următor să fim în play-off cu mult înaintea sfârşitului sezonului regulat", a afirmat fundaşul dinamovist.

Popescu a comentat şi eşecul lui FCSB din Europa League, 1-5 cu Lazio: "Am văzut meciul, e diferenţă foarte mare. Nu neapărat între FCSB şi Lazio, ci între orice echipă din România şi cele din cupele europene. Se vede o diferenţă foarte mare în momentul de faţă".

Croatul Ivan Pesic, autorul primului gol în derby-ul Dinamo - FCSB, 2-2, din etapa trecută, speră să marcheze şi în partida cu Astra Giurgiu de sâmbătă, decisivă pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1.

"Pentru noi acesta este cel mai important meci. Situaţia este clară, dacă vom învinge la Astra vom juca în play-off. Aşa că trebuie să câştigăm, chiar dacă nu va fi uşor. Ştim ce ne aşteaptă acolo şi suntem pregătiţi. Cred într-un rezultat pozitiv. Sper să marchez şi la Giurgiu şi să câştigăm, pentru că asta e cel mai important. Nemec e un jucător important pentru noi şi ne pare rău că va lipsi. Dar Daniel Popa a marcat atunci când am avut nevoie. Aşa că nu e important cine lipseşte, ci toţi cei care vor juca să dea 100% pe teren", a spus jucătorul croat.

Pesic e convins că Dinamo va fi în play-off dacă va juca la Giurgiu la fel cum a făcut-o în primele 80 de minute ale derby-ului cu FCSB.

"Am fost puţin şocat când am văzut la televizor ultimele zece minute ale meciului cu FCSB. Asta pentru că până atunci făcusem un meci bun, arătasem că putem juca foarte bine în faţa echipelor din fruntea clasamentului. Dacă vom juca în continuare aşa cum am făcut-o în primele 80 de minute ale meciului cu FCSB, merităm să fim în play-off", a mai declarat Pesic.

Astra Giurgiu - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 19.45, în direct la Digi Sport 1.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii