Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Miriuță iese la atac după ce a fost demis de la Dinamo: "Negoiță mi-a vândut jumătate de echipă. În ultimele săptămâni m-am îmbolnăvit"

[starttext]



FOTO: Cristi Preda


Vasile Miriuță, demis de la Dinamo după ce a ratat calificarea în play-off, a oferit primele declarații după despărțirea de echipa din "Ștefan cel Mare".



"După ce am ratat calificarea în play-off, era clar că nu voi mai rămâne. Şefii clubului au sugerat pe la televizor că e mai bine să plec, chiar dacă eu aveam onoare şi aş fi rămas să muncesc. Mi-am reziliat contractul de comun acord cu patronul clubului.

Am fost într-o situaţie foarte dificilă. În timpul pauzei de iarnă, patronul Negoiţă a vândut jumătate de echipă: Filip, Nascimento, Paul Anton, Nedelcearu, Costache. A primit aproape trei milioane de euro pentru ei, dar eu am rămas fără cinci titulari. A fost o afacere bună pentru club, este de înţeles că i-a vândut pe toţi.

A fost o onoare să antrenez Dinamo, mai ales că am ţinut cu ei de mic. Acum simt o tristeţe. Cu toate acestea, a fost o plăcere să lucrez la club chiar dacă, în ultimele câteva săptămâni, m-am îmbolnvit.

Marţi mi-am luat la revedere de la jucători, apoi vin acasă, la Budapesta. În ultimii doi ani şi jumătate am antrenat în Germania şi în România şi nu mi-am văzut familia în Ungaria, am neglijat-o! Am nevoie o odihnă până la vară. Când am semnat acordul de doi ani, era chiar în ziua când făceam 49 de ani. M-am gândit că mă va prinde aniversarea de semicentenar în «Ştefan cel Mare». Dorinţa mea nu s-a împlinit, dar viaţa merge mai departe", a declarat Miriuță, potrivit Fanatik.

Miriuță a preluat-o pe Dinamo în luna septembrie a anului trecut, dar nu a reușit să îndeplinească principalul obiectiv trasat, acela de a accede în play-off.

FOTO: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii