Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bătălia de la Giurgiu! ”Va fi o luptă pe viață și pe moarte”

[starttext]


FOTBAL:ASTRA GIURGIU-DINAMO BUCURESTI, PLAY-OFF LIGA 1 ORANGE (10.04.2017)


Florin Prunea privește ca pe o bătălie întâlnirea de sâmbătă dintre Astra Giurgiu și Dinamo București, partidă care le poate garanta ”câinilor” locul de play-off în cazul unei victorii. Fostul internațional consideră că fiecare dintre echipele care se luptă pentru ultimele două posturi de play-off vacante este la mâna ei.



Programul partidelor decisive pentru play-off:

Astra - Dinamo (sâmbătă, 19:45, Digi Sport 1)
Iaşi - Viitorul (sâmbătă, 19:45, Digi Sport 2)

”Cine nu va câștiga va rămâne pe dinafară, este foarte simplu. Toate echipele sunt la mâna lor. Gică are o șansă în plus, îi este destul și un meci egal. E greu de spus cine va rămâne în afara play-off-ului. E greu de spus pentru că toate echipe au ajuns cu șanse la ultima etapă a sezonului regulat. Dacă ar fi după mine aș vrea să se califice toate trei. Gică mi-a fost coleg, la Viitorul este o chestiune extraordinară, în timp ce la Iași am fost cinci ani șiu jumătate președinte. Cred că Iașiul merită să câștige și să ajungă în play-off. Au câștigat toate meciurile cu echipele din jumătatea superioară a campionatului. Fiecare echipă are atuurile ei. Apoi, Dinamo este la mâna ei, dacă o să câștige ajunge în play-off”, a explicat Florin Prunea la Digi Sport Matinal.

De departe cea mai interesantă partidă a ultimei etape din sezonul regulat va fi cea de la Giurgiu, susține fostul internațional. ”Se va juca pe viață și pe moarte”, exclamă Prunea.

”La cum îi cunosc pe cei de la Astra, pe patron, conducători, Edi Iordănescu sau jucători, se va juca pe viață și pe moarte. Dinamo trebuie să câștige jocul, au șansa lor, să se gândească doar la cele trei puncte”, a mai spus Prunea.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii