Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






DINAMO ARE UN NOU ANTRENOR! Mulțescu a fost refuzat, el e alesul! Dinamo și-a găsit antrenor: un mare dinamovist vine să-l înlocuiască pe Miriuță

[starttext]







Deși confirmase că e pe lista lui Dinamo pentru postul de antrenor pista "Mulțescu la Dinamo" a picat definitiv. Florin Bratu va fi noul antrenor al formației din "Ștefan cel Mare", informează sursele GSP.ro.




"Mitraliera" e acum la sediul clubului, unde urmează să semneze contractul.

Mulțescu era așteptat luni diminața la RIN pentru a negocia detaliile viitorului contract, dar a fost contactat în această seară de șefii clubului, care i-au comunicat că s-au înțeles cu altcineva.

Alesul conducerii dinamoviste este Florin Bratu (38 de ani), antrenorul cu care Dinamo U19 a câștigat Campionatul Elitelor în sezonul trecut. În prezent, Bratu ocupă funcția de antrenor al echipei naționale U16.

Bratu a evoluat pentru Dinamo în două rânduri. Mai întâi, în sezonul 2005-2006, apoi între 2007 și 2010.

"Bratone" a mai fost antrenor la defunctul "satelit" al lui Dinamo, pe care l-a pregătit între 2016 și 2017.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii