Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






A lipsit de la "Derby de România", dar a dat gol la noua echipă. Nedelcearu a înscris la debut

[starttext]




nedelcearu




Ionuţ Nedelcearu s-a integrat rapid la echipa rusă FC UFA. Jucătorul transferat de la Dinamo a marcat un gol în amicalul dintre UFA şi Ventspils, echipă aflată pe locul 4 în Letonia. Fotbalistul român a înscris golul egalării, iar noua lui echipă a câştigat duelul cu 3-1.




Fostul fundaş dinamovist se află în cantonament în Spania şi va mai avea de tras la pregătire. În Rusia, campionatul începe pe 2 martie. UFA se află pe locul 6 la 8 puncte de echipa de pe locul 5.

Nedelcearu a plecat de la Dinamo chiar în săptămâna partidei cu FCSB. În locul lui a jucat Mihai Popescu. Nedelcearu s-a transferat în mare grabă. Şefii echipei din Rusia au fost de acord să plătească 600.000 de euro pentru acest transfer, dar au vrut ca afacerea să facă rapid.

"Nu am apucat să-mi iau la revedere pentru că aseară s-a perfectat totul, s-a încheiat totul. Iar eu nu am avut când să mai merg la ei. Dar voi trece cu prima ocazie să-i salut", a declarat Nedelcearu la plecarea în Rusia.

"Fiecare jucător este de vânzare. Au fost jucători mari care au plecat, uitaţi-vă la exemplul Neymar. Jucătorul a vrut să plece chiar dacă are doar 22 de ani. Ştiam că sunt discuţii şi mi-am dat acordul. Şi jucătorul şi-a dorit să plece. Nedelcearu este un jucător foarte bun", a declarat antrenorul Vasile Miriuţă la Digi Sport Special.

La UFA joacă şi alţi doi fotbalişti care au fost în liga 1: Kehinde Fatai şi Cătălin Carp. Nedelcearu va 750.000 de euro în cei trei ani de contract.

Nedelcearu are 22 de ani. A debutat la echipa de seniori a lui Dinamo la 17 ani, iar în acest an a jucat 21 de meciuri în campionat.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii