Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a revenit miraculos în derby-ul cu CSM Bucureşti şi a obţinut 3 puncte mari în Liga Naţională

[starttext]



Thriller în Ştefan cel Mare, partea a doua: O echipă terminată după 30 de minute, Dinamo a revenit miraculos în derby-ul cu CSM Bucureşti şi a obţinut 3 puncte mari în Liga Naţională



Dinamo Bucureşti a învins CSM Bucureşti cu 26-25 într-un meci din cadrul etapei a 20-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Campioana en-titre a avut o revenire de senzaţie în partea secundă, după ce la pauză a fost condusă cu şapte goluri.


Dinamo Bucureşti a făcut un joc total opus celui cu HCDS Constanţa, disputat în urmă cu două săptămâni tot pe teren propriu. Atunci, campionii au condus cu 10 goluri diferenţă în minutul 35, iar în final abia au scos un egal, 29-29. Acum, Dinamo a făcut o primă repriză slabă, arătând mai degrabă ca o echipă debusolată, care se chinuie să înscrie. Croatul Sunjic a apărat fantastic în poarta CSMB, 7 mingi în primele 9 minute, iar oaspeţii nu au avut probleme să treacă în avantaj. Până la pauză, oaspeţii au ajuns la o diferenţă de 7 goluri, 16-9, Dinamo dând senzaţia că este o echipă terminată.

De la pauză, gazdele au revenit parcă la fel de resemnate, cel puţin chipurile dinamoviştilor nu arătau a echipă gata să moară în teren. Dar lucrurile s-au schimbat semnificativ după câteva minute de joc. Dinamo a marcat 5 goluri consecutive, iar în minutul 38 a ajuns la 14-16. Portarul Heidarirad a început să facă minuni, iar paradele iranianului au transformat şi întreaga echipă. De fapt, campioana a renăscut din spiritul de luptă al iranienilor, care l-au „naturalizat” şi pe Savenco, un alt luptător desăvârşit în apărare. De la un minut la altul, CSM Bucureşti a devenit o formaţie neputincioasă, fără idei în atac.



Mousavi şi Savenco au jucat ca-n vremurile bune în apărare, iar în atac a fost show cu Sajad Esteki. Interul dinamovist a fost imperial, chiar dacă a jucat în dreapta atacului, el a reuşit egalarea în minutul 45, 17-17, tot iranianul a „bubuit” poarta CSM şi în finalul jocului. Dinamo a preluat conducerea în minutul 47, la 18-17, şi nu a mai cedat-o până la final, 26-25. Legiunea iraniană a câştigat meciul şi a adus 3 puncte mari echipei Dinamo.

În urma acestui rezultat, Dinamo sa apropiat la 2 puncte de CSM Bucureşti, locul 3 în Liga Naţională. Oaspeţii au suferit un duş rece, dar şi prima înfrângere după 9 jocuri fără eşec în campionat.


Dinamo Bucureşti – CSM Bucureşti 26-25 (9-16)

S. Esteki 9, Descat 5, A. Esteki 5, Gavriloaia 3, Mousavi 2, Gayduchenko 1, Bera 1 / Georgievski 4, Robledo 4, Militaru 4, Humet 3, Negru 3, Onyejekwe 2, Tioumentsev 2, Szasz 2, Ramba 1

sursa: www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii