Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Câinii", extrem de optimişti: "Am fost mereu superiori Stelei! Şi în tribună, şi în teren!"

[starttext]



pintilii fcsb dinamo





Primul Dinamo - FCSB din 2018 va avea loc duminică, de la 20:45, în direct la Digi Sport 1. "Câinii" îşi doresc victoria pentru a mai risipi din emoţiile luptei pentru play-off şi sunt încrezători înaintea partidei de pe Arena Naţională.




Dinamo întâlneşte FCSB duminică, în penultima etapă a sezonului regulat. Înaintea partidei, elevii lui Miriuţă sunt pe ultimul loc care duce în play-off, la egalitate cu Viitorul, şi au cu două puncte mai mult decât CSM Poli Iaşi şi FC Botoşani.
Prezenţi la casele de bilete din Ştefan cel Mare, Constantin Nica şi Giorgios Katsikas s-au arătat optimişti în privinţa calificării în play-off, dar şi în ceea ce priveşte rezultatul final al derby-ului.

"Eu zic că da, avem forţă să batem. Nu contează dacă Steaua e obosită sau nu (n.r. după partida cu Lazio, din 16-imile Europa League), au timp să se refacă: trei, patru zile. Dinamo este Dinamo şi avem forţa necesară să batem orice echipă din România, nu numai pe Steaua. Noi aşa ne dorim. De fiecare dată când am jucat contra Stelei am fost mereu superiori; şi în tribună, şi în teren, zic eu, în ultimele meciuri. Ne aşteptăm şi duminică să fim la fel", a spus Nica.

Dică va începe probabil cu Tănase, în condiţiile în care Alibec e accidentat, aşa cum a dezvăluit Digi Sport în exclusivitate în această dimineaţă. Gnohere îşi ispăşeşte ultima rundă de suspendare, dar Giorgios Katsikas nu îşi doreşte ca adversarii să aibă probleme. Grecul vrea ca Dinamo să învingă cea mai bună variantă a rivalei.

"Să fiu sincer, îmi e indiferent. Sper că vor alinia cel mai bun 11 pe care îl au, astfel încât să avem un meci tare, o provocare, pentru a ne putea demonstra că putem controla această situaţie", a spus fundaşul, care, întrebat despre emoţiile în privinţa clasării pe un loc mai jos de locul şase, să spună: "Nu cred că vom rata playoff-ul. Sunt optimist, este dificil, dar cred că ne putem descurca încât să fim cel puţin pe locul 6".

Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:45, în direct la Digi Sport 1. Pentru "câini" urmează apoi o deplasare la contracandidata la play-off, Astra.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii