Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a trăit periculos meciul cu Chiajna! "Câinii" au învins într-un meci cu 7 goluri și au urcat pe loc de play-off

[starttext]






Dinamo a câștigat cu 4-3 deplasarea de la Concordia Chiajna, din etapa a 24-a, un meci care i-a ținut cu sufletul la gură pe fanii alb-roșilor. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă.




În prima parte Dinamo putea deschide scorul încă din minutul 7, dar arbitrul Horațiu Feșnic n-a văzut că mingea a trecut de linia porții și a lăsat jocul să continue. În minutul 20, și ilfovenii puteau să primească o lovitură de pedeapsă la o ieșire hazardată a portarului Laurențiu Brănescu, dar și de această dată centralul n-a fluierat.

În repriza secundă, imediat după revenirea de la cabine, Pesici i-a pasat cu călcâiul lui Romera, acesta a centrat perfect, iar Nemec a reluat cu capul și a deschis scorul.

"Câinii" au înscris și în minutul 59 prin Salomao, dar ilfovenii au revenit și au redus din diferență 10 minute mai târziu prin Bumba.

Gabi Torje a intrat în minutul 60, iar după 11 minute a marcat golul 3 al echipei sale după ce a profitat de o eroare în apărarea adversă. Chiajna nu s-a predat și după un minut a redus din nou din diferență prin Bud.

Daniel Popa și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 79, dar Chiajna a marcat și ea două minute mai târziu. Ilfovenii n-au mai avut forță și s-au văzut înfrânți de Dinamo, echipă care a urcat pe loc de play-off.

CHIAJNA - DINAMO 3-4
Au marcat: Bumba 69, Bud 73, A. Marc 81 / Nemec 47, Salomao 58, Torje 71, Popa 79

sursa: www.gsp.ro
Foto: Raed Krishan
[endtext]

Comentarii