Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contract de 8 ori mai mare! Toate detaliile transferului lui Nedelcearu în Rusia » Dinamo a strâns banii pentru Badea

[starttext]



FOTO: Cristi Preda




Roș-albii l-au vândut pe Nedelcearu la FK UFA, în schimbul a 600.000 de euro. Stoperul nu va juca împotriva FCSB. El va încasa la ruși un salariu de 300.000 de euro pe sezon.




Bombă înainte de Derby de România! Dinamo și-a vândut cea mai importantă piesă din defensivă chiar înaintea "finalei" de play-off cu FCSB, programată duminică seara.

Ionuț Nedelcearu va semna cu FK Ufa, locul 6 din prima ligă rusă, așa cum GSP.ro a anunțat miercuri în exclusivitate.

"Câinii roșii" vor primi 600.000 de euro în schimbul lui Nede, iar fundașul de 21 de ani va avea un salariu în jurul a 300.000 de euro, spre deosebire de 36.000 de euro, cât lua în Ștefan cel Mare. Ionuț era așteptat aseară în Rusia, urmând ca în această dimineață să facă vizita medicală.

CINE ÎN LOCUL LUI?
Conform acelorași surse, stoperul nu va mai juca în Derby de România cu FCSB pentru că șefii au considerat că fotbalistul nu va mai fi suficient de concentrat știind despre transfer. Întrebarea care se pune în acest moment este cine îi va locul lui Nedelcearu în axul central al apărării? Cel mai probabil, contra roș-albaștrilor în centrul defensivei vor evolua Marici și Katsikas, cu Mihai Popescu rezervă.

Odată cu plecarea lui Nedelcearu, Dinamo și-a pierdut ultimul fotbalist-simbol crescut în Ștefan cel Mare. Al doilea căpitan al roș-albilor, după Sergiu Hanca, Nede a fost format în Academia dinamovistă și a jucat în toată cariera doar pentru Dinamo.

AU PIERDUT LUPTA APARIȚIILOR
Prin vânzarea lui Nedelcearu, Dinamo a pierdut jucătorul cu cele mai multe Derby-uri de România jucate, 13. Fundașul central era singurul fotbalist din lotul dinamovist care se duela la acest capitol cu steliștii Mihai Pintilii și Cristi Tănase, ambii cu același număr de apariții. Acum, cel mai utilizat dinamovist împotriva FCSB-ului a rămas căpitanul Hanca. Acesta are 10 apariții.

PROBLEME CU REGULA U21
Pe lângă faptul că era unul dintre cei mai experimentați dinamoviști și al doilea căpitan al echipei, Nedelcearu puncta la un alt capitol important pentru Dinamo. În vârstă de 21 de ani, fundașul era eligibil până la sfârșitul sezonului pentru regula U21. Cel mai probabil, noul jucător care va îndeplini regula va fi fundașul stânga Vlad Olteanu, 21 de ani, noul titular al postului după transferul lui Filip la Hajduk.

A STRÂNS BANII PENTRU BADEA
Ionuț Negoiță își poate achita datoria de 2.000.000 de euro pe care o are la Nicolae Badea! Prin vânzarea lui Nedelcearu cu 600.000 de euro, finanțatorul dinamovist a ajuns la un total de 2,3 milioane de euro scoși doar în această iarnă prin vânzările lui Paul Anton, Valentin Costache, Steliano Filip și Filipe Nascimento.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii