Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ei decid play-off-ul » CCA a stabilit cine arbitrează Astra - Dinamo și Poli Iași - Viitorul

[starttext]





Comisia Centrală a delegat primii doi arbitri de pe lista FIFA la meciurile de sâmbătă care stabilesc ultimele două echipe ce intră în play-off.


Sfârșit de săptămână incendiar în fotbalul românesc! La Iași și la Giurgiu, CSM Poli, Viitorul și Dinamo vor lupta pentru cele două locuri rămase libere în Top 6 din Liga 1. Pentru că meciurile sunt extrem de importante și miza este una foarte mare, Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să trimită la cele două confruntări cei mai buni arbitri pe care România îi are în acest moment pe lista FIFA.

Grecul Kyros Vassaras și vicepreședintele CCA, Alexandru Deaconu, l-au trimis la Iași, la partida dintre Poli și Viitorul, pe arbitrul numărul 1 al României: Ovidiu Hațegan. Meciul din week-end va fi cel de-al 220-lea din Liga 1 pentru arbitrul din Arad. În actualul sezon mai condus 10 partide, a dat 5 cartonașe roșii și două lovituri de la 11 metri. Ieșenii au mai fost conduși de Ovidiu de 10 ori: 4 victorii și 6 înfrângeri, o singură dată sezonul ăsta, meciul pierdut cu U Craiova, 2-0. Cei de la Viitorul l-au avut la centru de 11 ori până acum: 7 victorii, două remize și două înfrângeri. Ambele meciuri pierdute, chiar în actualul sezon: 1-0 cu Dinamo și 2-0 cu U Craiova

La Giurgiu, la Astra - Dinamo, CCA l-a trimis pe Istvan Kovacs. Arbitrul din Carei a mai fost delegat la 32 de meciuri ale "sitarilor": 13 victorii, 9 egaluri și 10 înfrângeri. În actualul sezon, Astra are două victorii cu Kovacs la centru: 3-1 cu Astra și 2-1 cu Chiajna.

Dinamoviștii s-au întâlnit de mai multe ori cu Istvan, 33 de jocuri: 13 victorii, 8 remize și 12 înfrângeri. În sezonul actual, "câinii" au două înfrângeri cu Kovacs la centru, 1-0 cu FC Botoșani, 1-0 cu FCSB, și o singură victorie, cu Gaz Metan, 3-0. Kovacs a condus 14 meciuri în actualul sezon, a scos de 7 ori cartonașul roșu din buzunar și a dat 4 penalty-uri.

2,63
e cota caselor de pariuri ca Poli Iași să se impună sâmbătă seară în Copou, în timp ce campioana Viitorul are cota 2,90

1,67
este cota pe care bookmakerii o dau pentru victoria lui Dinamo la Giurgiu, favorită clară, iar cei de la Astra au o cotă imensă pentru un succes, 5,50

CALCULE PENTRU CALIFICAREA ÎN PLAY-OFF
VIITORUL
se va califica dacă nu pierde cu Iași
dacă va pierde, se califică dacă Dinamo nu bate pe Astra
DINAMO
dacă va câștiga, se califică sigur în play-off
dacă face egal, se poate califica dacă Iași nu bate pe Viitorul
dacă pierde, are nevoie ca Iașiul să piardă, iar Botoșani să nu câștige cu Gaz Metan
POLI IAȘI
dacă va câștiga, se va califica în play-off
dacă face egal, se califică dacă Dinamo pierde
dacă va pierde, se poate califica dacă Dinamo pierde și Botoșani câștigă. Vor ajunge toate 3 la egalitate, caz în care Iașiul ar fi avantajată de meciurile directe.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii