Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Strategia lui Bratu pentru a redresa Dinamo! Staff-ul și obiectivele noului antrenor

[starttext]

florin bratu dinamo moldoveanu




Florin Bratu (38 de ani) și-a stabilit staff-ul alături de care va lucra de azi la Dinamo. La conferința de presă, în care a fost prezentat oficial, tehnicianul a precizat cum crede el că poate redresa gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.




”Am contract un an și jumătate, dar sper la mai mult. Mi-am propus lucruri frumoase pe care le voi realiza. Sper ca suporterii să fie alături de mine și de echipă. Cel mai bun psiholog sunt eu. Îmi place comunicarea, îmi plac lucrurile transparente, iar ca ei să dea maximum pe teren trebuie să discute cu mine, dacă au probleme. Sunt omul care ia decizii, care îi poate ajuta, mai ales că am și eu o experiență în spate ca jucător activ.

Lotul este îmbinat și cu jucători tineri. Toată lumea va avea șansa să joace, așa că e prematur să spun că voi băga trei sau patru tineri în meciul de joi de la Craiova. Dar, dacă vor demonstra la antrenament, atunci vor juca”, a spus Bratu.

Pentru că deține momentan doar Licența A, Florin Bratu se află în situația lui Nicolae Dică de la FCSB. Pe modelul roș-albaștrilor, la gruparea ”câinilor” Iulian Mihăescu va fi omul de pe bancă cu Licența Pro. Dar, iată staff-ul lui Florin Bratu:

Iulian Mihăescu - antrenor secund (are Licența Pro)
Silviu Ion - antrenor secund

Paolo Potocnik - preparator fizic

Daniel Turdor - antrenor cu portarii.

Bratu i-a cerut lui Ionuț Negoiță și a primit acceptul de a aduce la prima echipă mai mulți jucători alături de care a lucrat la juniori. Tehnicianul a spus, nu de puține ori în studioul Digi Sport, că Dinamo are o pepinieră proprie cu multe talente care nu sunt însă exploatate așa cum trebuie. Așa că, în această ultimă parte a sezonului, Bratu va opera mai multe schimbări în echipă.


ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Florin Bratu a declarat că este optimist în privinţa viitorului clubului, în ciuda situaţiei dificile în care se află acum, şi a numit 3 aspecte la care ţine foarte mult: disciplină, respect reciproc şi atitudine.

"Mă înham la o treabă care nu este deloc uşoară, dar foarte provocatoare pentru mine. Dinamo e într-o situaţie grea, complicată, dar cu încrederea pe care o am şi cu lucrurile pe care le-am învăţat, putem da cu toţii, staff, dar şi jucători, o altă faţă acestei echipe. Sunt încrezător, tânăr, un antrenor cu principii, căruia îi plac comunicarea, transparenţa, care a creat în trecut o empatie foarte bună cu jucătorii şi un antrenor care se bazează foarte mult pe disciplină, respect reciproc şi atitudine. Sunt lucruri la care ţin mult.

De aceea am luat această decizie de a veni la clubul pe care îl îndrăgesc, unde am avut rezultate bune. Cred în această echipă, chiar dacă nu va fi uşor, dar cu înţelepciunea jucătorilor, cu lucrurile noi cu care voi veni, de pregătire, moderne, de prospeţime fizică, dar şi mentală, sper să schimbăm faţa acestui club.", a spus Florin Bratu.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii