Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Niculae le-a promis o primă enormă celor de la Astra ca să bată Dinamo

[starttext]



ioan niculae prime astra

Ioan Niculae s-a depărtat de echipă în perioada lui Marius Şumudică, dar acum, încet, încet revine lângă gruparea care acum doi ani a câştigat titlul şi Supercupa României. Patronul echipei din Giurgiu a făcut un gest surprinzător în noiembrie, când le-a dat jucătorilor câte 2.000 de euro pentru victoria cu FCSB, iar al doilea moment neaşteptat s-a petrecut în cantonamentul din iarnă, când a stat câteva zile alături de echipă, în Cipru. Vineri seară a făcut al treilea pas. A fost la echipă şi a promis 20.000 de euro pentru o victorie cu Dinamo. De asemenea, a avut o solicitare specială şi pentru Iordănescu jr.


Niculae le-a spus fotbaliştilor că în joc este în primul rând onoarea lor, de aceea vor trebui să dea tot ce se poate pentru a câştiga şi a infirma, astfel, spusele celor care cred că Astra nu se va întrebuinţa serios de teama cartonaşelor. "În plus, a promis şi 20.000 de euro pentru toată echipa la victorie", a povestit pentru Digi Sport o persoană din anturajul patronului de la fosta campioană.


Asta înseamnă cam 10 la sută din diferenţa de bani pe care Astra ar lua-o din drepturile TV dacă termină sezonul regulat pe locul 4 în loc de locul 6. Este vorba de aproape 200.000 de euro.

Neculaie a avut o discuţie şi cu Edi Iordănescu, în care a solicitat ca pe teren să fie băgată cea mai bună echipă, indiferent de consecinţe. După cum se ştie, Edward Iordănescu declarase că are nu mai puţin de 9 fotbalişti la un cartonaş galben de suspendare şi vor trebui să aibă grijă cum joacă pentru a fi pe teren în primul joc din play-off.

Dacă se va clasa pe locul 4, Astra se va deplasa săptămâna viitoare la Craiova, iar dacă va termina pe 6 ar întâlni pe CFR Cluj, tot în deplasare.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii