Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Torje e gata de marele meci cu FCSB! Mijlocașul amenință adversara: "Au un moral bun, dar trebuie să-i batem"

[starttext]









Gabi Torje a vorbit despre partida de mâine cu FCSB, care va începe la 20:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. Mijlocașul e convins că o victorie ar duce echipa în play-off în proporție de 90%.





"Trebuie să fim încrezători, jucăm în fața propriilor suporteri, ne vor susține de la primul până la ultimul fluer. Suntem o echipă valoroasă, dar trebuie să arătăm asta în teren.

Îmi era dor de un derby, mai ales că miza e o calificare în play-off, la care ne gândim cu toții. Ne dorim o victorie cu Steaua și un loc în play-off. Dacă batem suntem 90% calificați în play-off.

Cred că vin cu un moral ridicat după această victorie cu Lazio. Au o echipă valoroasă, îi respectăm, dar noi trebuie să câștigăm acest meci.

Nu știu dacă voi fi titular. Eu mă pregătesc să joc, fie că e vorba de 5 sau 95 de minute. Când va fi nevoie de mine eu voi fi pe teren", a spus Gabi Torje la conferința de presă.

...cea mai frumoasă amintire dintr-un derby: "Cea mai frumoasă amintire dintr-un derby e golul marcat în Ghencea când am câștigat cu 1-0. Sper să se repete istoria și în acest meci pentru că avem nevoie de cele 3 puncte.

Când am revenit la Dinamo nici nu mi-am dat seama că au trecut 7 ani. Parcă a trecut doar o zi și nimic nu se schimbase. Sper să se schimbe și stadionul la un moment dat".

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii