Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Dinamo se desparte de toate vedetele! Decizia luată de Negoiță și misiunea lui Bratu

[starttext]


nemec




Dinamo a ratat play-off-ul, iar în Ștefan cel Mare lucrurile se schimbă radical. Nu mai puțin de nouă jucători vor pleca de la Dinamo în această vară.




Portarii Penedo și Brănescu și jucătorii de câmp Maric, Oliva, Nica, Romera, Monroy, Torje și Nemec nu vor mai continua la Dinamo, în condițiile în care Ionuț Negoiță vrea să scape de fotbaliștii cu salarii mari, după cum scrie Pro X.


Florin Bratu va încerca să câștige play-out-ul cu Dinamo, însă în același timp tehnicianul va face și o evaluare în cele 14 etape, pentru a decide dacă roș-albii se vor mai despărți și de alți jucători. Sergiu Hanca ar urma să plece și el din Ștefan cel Mare, mijlocașul, huiduit de fani în ultima perioadă, fiind de acord să-și rezilieze contractul cu Dinamo.

După ce a ratat play-off-ul, Dinamo va suferi și din punct de vedere financiar, pierderile clubului fiind de aproximativ 2 milioane de euro. Probabil că arena din Ștefan cel Mare va fi aproape goală la meciurile din play-out, iar roș-albii nu se vor mai putea baza nici pe banii care vin din bilete.

În prima etapă din play-out, Dinamo are meci cu Gaz Metan, pe teren propriu. Va urma apoi un alt meci dificil pentru echipa lui Bratu, care va juca în etapa a doua la Botoșani. 

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii