Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Veste excelentă pentru Dinamo: Astra, adversara din ultima rundă, s-a calificat în play-off!

[starttext]



collage dinamo




Veste bună pentru Dinamo, după ultimul meci al rundei 25. Astra, adversara din ultima etapă a sezonului regulat, a obţinut biletele pentru play-off, graţie victoriei Viitorului. În acest moment, trei formaţii se mai luptă pentru ultimele două locuri vacante.




Formaţia din Giurgiu a acumulat 41 de puncte şi nu poate fi depăşită concomitent de Viitorul şi Iaşi. Asta pentru că cele două echipe au meci direct în weekend, iar trupa lui Iordănescu stă mai bine la meciurile directe cu Viitorul. Altfel spus, cu o rundă rămasă de disputat, ştim patru calificate: FCSB, CFR, CS U Craiova şi Astra.

Astfel, pentru ultimele două locuri eligibile se luptă trei formaţii: Viitorul, Dinamo şi Iaşi. De notat că Botoşani nu mai are nicio şansă la play-off, chiar dacă în ultima rundă va învinge pe Gaz Metan. Presupunând că Dinamo şi Iaşi vor pierde şi vor rămâne la cota 39, se va face clasament în trei, iar Iaşiul ar fi cea avantajată.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii