Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cei 300 de spartani = Cei 5 mii de suporteri


[starttext]


Fotografia postată de FC DINAMO BUCURESTI.



Batem Chiajna, sau o luăm razna

5011 câini asediază astăzi comuna Chiajna!

De un lucru suntem siguri: cei 5 mii din tribune, vor fi cei 300 de spartani aflați sub comanda legendarului Leonidas.
Īn cazul nostru, Leonidas de astăzi, este ECHIPA.
Cei 5 mii sunt alături trup şi suflet, au strâns rândurile, ar cam fi imperios timpul, ca echipa să-şi adune gândurile, gândurile pierdute īn bătălii mici, cu adversari modeşti, dar care au cam sleit-o de puteri, i-au ştirbit din alură, a transformat-o dintr-una de anvergură, īntr-o echipă de uzură...
Nu mai vrem să ne reamintim cum am ajuns īn această situație, nu e momentul, nu avem timp, n-ar avea rost, şi nu am trage niciun folos.
Pentru ca să avem posibilitatea ca meciul următor, să fie unul de poveste, unul care să merite a se povesti, azi e ceva de genul " to be, or not to be! "
Vrem gladiatori, vrem atitudine demnă de culorile şi istoria acestei echipe.
Vrem ca, după cele 90 de minute, sinteticul comunal din Chiajna, să nu mai poată fi folosit decât ca preş, printr-un saivan mai de prin Pipera- că tot speră ciobanii cu Maybach-uri de prin zonă, să nu dea ochii cu noi īn play-off.
Mergem să dăm cu ei de pământ, gata, nu mai avem timp absolut de loc, să mai levităm pe teren, să mimăm jalnic fotbalul, să facem cordoane de ordine īn fața porții.
A revenit Nistor, dar mai ales Torje.
Aceşti băieți, au structurată īn ADN, ideea de luptă, de īnvingători.
Miriuță, lasă aceşti câini slobozi, nu-i mai īncorseta īn frica ta, īn tactica ta sublimă, dar care lipseşte cu desăvârşire, īn " micimea gândirii " tale absolut neproductivă şi falimentară.
Tu, oricum eşti " un Vasile efemer ", că nu prea ai cum să fii antrenor, cu onomastica asta.
Lasă ordinele şefului, şi pune-l īn poartă pe Penedo, lasă-l pe Hanca să-şi contempleze tatuajele de pe bancă, ci nu de pe teren, dă-ți fesul ăla de pe ochi, să-ți circule neuronii liber īn natură...
Pune cel mai bun 11 īn teren, lasă-i SĂ JOACE, măcar atât sperăm că poți face.

5011 CÂINI O IAU RAZNA- AZI MUTĂ CHIAJNA

Articol scris de: Caine Rosu
sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial
[endtext]

Comentarii