Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cât a încasat Ionuț Negoiță din transferuri în această iarnă

[starttext]



negoita




Ionuț Negoiță a dus o campanie de transferuri impresionantă în această iarnă și a vândut ce a avut Dinamo mai bun, semn că patronul ”roș-albilor” nu a glumit când a zis că vrea să se îndepărteze de la echipă. În acest sens, Dinamo a încasat 2,4 milioane de euro din transferuri în această iarnă. Ultimul care a plecat este Ionuț Nedelcearu, pentru 600.000 de euro, la FK Ufa.






Dacă Rivaldinho şi Oliva au plecat "liberi de contract", echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare a încasat 2,4 de milioane de euro din celelalte transferuri efectuate. Pe lângă Ionuţ Nedelcearu, ultimul care părăsește ”haita” pentru 600.000 de euro la FK Ufa, dinamoviștii i-au mai vândut pe Valentin Costache, Paul Anton, Steliano Filip și Filipe Nascimento.


Valentin Costache a semnat cu CFR Cluj, după ce Dinamo a acceptat oferta de 800.000 de euro. Al doilea plecat a fost Paul Anton. Revenit în Ștefan cel Mare după împrumutul în Spania, la Getafe, Paul Anton a plecat de această dată în Rusia. Căpitanul roș-albilor a devenit jucătorul lui Anji Mahacikala, iar în urma mutării, Dinamo a încasat 500.000 de euro.

Steliano Filip a ajuns și el, în această iarnă, la Hajduk Split. După lungi negocieri, Dinamo și Hajduk s-au pus în cele din urmă de acord în privința sumei de transfer, 300.000 de euro.

După ce nu s-a acomodat la echipa bucureșteană, venit în urma schimbului cu Dan Nistor, Filipe Nascimento (23 de ani) a semnat cu bulgarii de la Levski Sofia. Afacerea s-a materializat pentru suma de 200.000 de euro, asta deși oficialii roș-albilor au cerut minimum 250.000 de euro.

Inclusiv Vasile Miriuță, tehnicianul ”câinilor”, a admis că fiecare jucător este de vânzare. "Ştiam că sunt discuţii şi mi-am dat acordul. Şi jucătorul şi-a dorit să plece. Nedelcearu este un jucător foarte bun. Fiecare jucător este de vânzare. Au fost jucători mari care au plecat, uitaţi-vă la exemplul Neymar. Jucătorul a vrut să plece chiar dacă are doar 22 de ani”, a declarat Vasile Miriuţă la Digi Sport Special.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii