Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiţă infirmă revenirea lui Borcea la Dinamo. Cu cine negociază vânzarea clubului

[starttext]



negoita borcea dinamo




DINAMO-FCSB //Ionuţ Negoiţă negociază deja vânzarea lui Dinamo şi este optimist că va ajunge la un acord în perioada următoare. Totuşi, finanţatorul alb-roşiilor infirmă zvonurile conform cărora îi va ceda clubul lui Cristi Borcea.




"Există niște discuții care, spun eu, avansează într-o direcție bună. Suntem într-o etapă preliminară încă, dar am simțit seriozitate și sunt optimist că vom ajunge la o finalitate.

Este vorba despre parteneri din exteriorul României, nu e niciun investitor 'miraculos' din țară, atât pot să vă spun. Oricum, nu aș vinde niciodată cuiva despre care nu am convingerea că este foarte serios și că poate face mai mult decât mine", a declarat Negoiţă.

Patronul grupării din Ştefan cel Mare spune că cel care va prelua clubul va avea baze solide pentru a obţine succese importante în perioada următoare.

"Având în vedere faptul că Dinamo este foarte aproape să devină un club ce se autofinanțează, viabil economic, îi prevăd un viitor luminos. Nu e optimism, e o predicție bazată pe cifre. Dinamo este pe drumul cel bun și are, în sfârșit, o fundație solidă, indiferent ce nume va purta acționariatul", a precizat Negoiţă.

Un merit important la realizările lui Dinamo în ultimii ani le-au avut fanii, care au continuat să fie necondiţionat alături de echipă.

"Eu trebuie să le mulțumesc fanilor pentru că, în acești ani, ei au iubit necondiționat Dinamo. Au împins prin pasiunea lor această echipă mai departe în momentele grele și cu ajutorul lor am reușit, de cele mai multe ori, imposibilul. Nu trebuie uitat că, anul trecut, ne-au împins de la spate în play-off până în momentul în care, după mulți ani, Dinamo a jucat, în ultima etapă, cu titlul pe masă.

Pasiunea și dragostea fanilor m-au convins în multe momente grele că trebuie să rămân alături de Dinamo și să fac tot ce pot până vor găsi pe cineva cu, poate, mai multă pricepere și putere financiară să ducă lucrurile la următorul nivel", a conchis Negoiţă, în interviul acordat Gazetei.

Marele derby Dinamo-FCSB se va juca duminică, de la ora 20:45, în direct pe Digi Sport 1

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii