Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






Laude, dar și presiune pe Florin Bratu! ”Poate fi modelul Pep Guardiola”

[starttext]







Dinamoviștii cred în Florin Bratu. Dar au și pretenții de la antrenorul care a câștigat anul trecut Liga Elitelor la juniorii A, ducând clubul, în premieră, în Youth Champions League. Șeful centrului de juniori de la Dinamo, Gabriel Răduță, a declarat ce așteptări sunt de la noul tehnician:




"Fotbaliștii de Academia clubului au jucat în majoritatea finalelor la aproape toate categoriile de vârstă. Fotbaliștii noștri sunt crescuți și se dezvoltă cu o mentalitate de învingători, așa cum ne-a obișnuit brandul Dinamo de-a lungul timpului.

Sunt tineri care știu ce înseamnă istoria lui Dinamo și sunt formați cu atitudine, determinare și profesionalismul specific. Pentru mine personal este o bucurie enormă să văd ca un fost tânăr antrenor al centrului, care a avut succese la nivel intern și știe cu prisosință ceea ce înseamnă acest club.

Și la nivel internațional avem exemple iar cele mai la îndemână sunt cele ale lui Pep Guardiola și Luis Enrique, ambii proveniți din fotbaliști de înalt nivel la Barcelona, deveniți ulterior antrenori în cadrul La Masia, după care au fost propusalți de rezultate la prima echipă. Ambii au făcut istorie. Florin Bratu este omul potrivit la locul potrivit.

Cunoaște filosofia clubului, tradiția, istoria și, mai ales, profilul fotbalistului care trebuie să îmbrace tricoul clubului nostru. În tot acest timp, fotbaliști formați la academia noastră au plecat la echipe din străinătate. În plus, am reușit să aducem la prima formație a lui Dinamo foarte mulți fotbaliști de la centru, continuând să promovăm tineri crescuți în filosofia clubului. Cu venirea lui Florin Bratu, eu, personal, îmi doresc mai mulți jucători din centru, talente adevărate, în cadrul primei echipe".

Un număr de 14 fotbaliști, împrumutați la diverse echipe din România, vor fi monitorizați de către staff-ul tehnic al lui Bratone pentru ca la vară să poată face pasul la prima echipă. Portarul Eșanu (Balotești), fundașii Denis Ciobotariu (Chindia), Negotei (Metaloglobus), Anghel (Popești Leordeni), mijlocașii Mihaiu (Voința Săcele), Vlad Vlăduț (Metaloglobus) și atacantul Neicuțescu (Chindia) vor fi urmăriți fie de Bratu însuși, fie de colaboratorii săi pentru a vedea care merită să facă pasul la vară la prima echipă, aceștia fiind elevii lui Florin la juniorii A.

Alți 7 fotbaliști împrumutați din primele trei ligi vor fi monitorizați, iar Bratone va studia fișele lor tehnice. Unii vor fi adversari în play-out. Portarii Iustin Popescu și Burci, de la Chindia, respectiv Metaloglobus, fundașii Dima (Sepsi) și Apetrei (Slobozia), mijlocașii Patrick Petre (Sepsi), Manole și Târcoveanu (ambii de la Gaz Metan Mediaș)

17 fotbaliști
au fost promovați în ultimii ani de la juniori la prima echipă, unii dintre ei aducând peste un milion de euro clubului: Costache, Nedelcearu, Muțiu, Eșanu, M. Popescu, Olteanu, Dudea, Târcoveanu, Manole, Patrick Petre, Ion Gheorghe, Moldoveanu, Liviu Gheorghe, Longher, Dima, Ricardo Grigore și Vasile Cristian

Rezultate ale Centrului de Juniori în ultimii 5 ani
Ediția 2013/2014
Juniori A - semifinala / loc 3
Juniori B - Locul 1
Juniori C - Locul 1

Ediția 2014/2015
Juniori A - Locul 2

Ediția 2015/2016
Juniori B - Locul 2
Juniori C - Locul 1

Ediția 2016/2017
Juniori A - Locul 1 și Supercupa României
Juniori B - Locul 2, Cupa României și Supercupa României

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii