Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fanii lui Dinamo sunt revoltați de decizia Astrei: "Este incredibil ce se întâmplă"

[starttext]









Astra - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 19:45



Fanii lui Dinamo plănuiau să vină în număr mare la Girgiu, fiind anunțați că vor fi prețuri mici la bilete, dar Astra, echipă deja calificată în play-off, a crescut prețurile în această dimineață.

Fanii lui Dinamo s-au revoltat după decizia giurgiuvenilor, dar tot vor să fie prezenți în număr mare la meciul de sâmbătă.

"Noi, cei galeria lui Dinamo, încercăm să colorăm zi de zi peisajul fotbalului românesc. Mi se pare incredibil ce face conducerea Astrei, cu prețul biletelor. Noi am fost anunțați de alt preț, mai mic. De aceea am zis că pe fani îi va costa 25 de lei, 10 lei biletul la meci și 15 lei transportul.

Asta e. Nu avem ce face. Suntem obligați să ne supunem deciziei anunțate în urmă cu puțin timp", a spus pentru GSP.RO unul dintre liderii Peluzei Cătălin Hîldan.

Inițial, dinamoviștii au fost informați că biletele în sectorul oaspeților costă 10 lei, iar giurgiuvenii au anunțat că vor costa 50 de lei.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii