Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






De ce nu investește Ion Țiriac la Dinamo












Ion Țiriac a declinat întotdeauna varianta de a investi în fotbal





Dinamo, club cufundat în mari probleme financiare, caută de zor investitori, însă patronul Ionuț Negoiță nu reușește să găsească un cumpărător care să preia pachetul majoritar de acțiuni din „Ștefan cel Mare”. 


Numeroși oameni de afaceri s-au aflat în tatonări cu boss-ul de la RIN pentru preluarea lui Dinamo, însă tratativele nu și-au găsit niciodată o finalitate pozitivă.
De-a lungul timpului, fanii „câinilor” s-au întrebat de ce un afacerist precum Ion Țiriac (80 de ani), unul dintre cei mai bogați români, nu dorește să investească la Dinamo, mai ales că acesta era cunoscut drept un simpatizant al roș-albilor.

De ce nu investește Ion Țiriac la Dinamo?
Invitat în luna februarie la emisiunea GSP Live, Constantin Anghelache (74 de ani), fost președinte la Dinamo în două rânduri, încerca să explice de fostul tenismen nu e tentat de o aventură în fotbal. 



„Pe domnul Țiriac îl cunosc de foarte mult timp, de când eram eu pe la Londra, iar dânsul venea să joace la Wimbledon cu Virginia Ruzici, cu Mariana Simionescu. De regulă, mă duceam la toate meciurile, având mijlocirea biletelor primite de la ei.

Îl cunosc, este un om foarte echilibrat. Nu e hâtru, dar e un om cu multă știință. I-au zis mulți că a fost milițian, dar e o prostie. Sportivii trebuiau să ia și ei salariu de undeva în sistemul care exista, dar nu asta e problema. 

Dânsul a ajuns să aibă mulți bani pentru că a știut să-i aranjeze pe cei puțini. El gândește exact ca la început: «Bani am, dar, dacă nu sunt atent, nu-i mai am». Atunci, el nu bagă bani, vrea să investească în tenis, unde ați văzut câte opreliști și probleme sunt și acolo”, a declarat Constantin Anghelache, la emisiunea GSP Live.

Ion Țiriac: „Dinamo mi-a dat șansa să fiu milițian”
„Nu știu ce șansă mi-a dat Dinamo în tinerețe. Mi-a dat o șansă să fiu milițian. Și azi sunt foarte mândru că am fost milițian, dar șansa mi-am făcut-o eu, cu mâinile mele” - Ion Țiriac, în februarie






sursa: www.gsp.ro

Comentarii