Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


De ce nu investește Ion Țiriac la Dinamo
Ion Țiriac a declinat întotdeauna varianta de a investi în fotbal

Dinamo, club cufundat în mari probleme financiare, caută de zor investitori, însă patronul Ionuț Negoiță nu reușește să găsească un cumpărător care să preia pachetul majoritar de acțiuni din „Ștefan cel Mare”. 


Numeroși oameni de afaceri s-au aflat în tatonări cu boss-ul de la RIN pentru preluarea lui Dinamo, însă tratativele nu și-au găsit niciodată o finalitate pozitivă.
De-a lungul timpului, fanii „câinilor” s-au întrebat de ce un afacerist precum Ion Țiriac (80 de ani), unul dintre cei mai bogați români, nu dorește să investească la Dinamo, mai ales că acesta era cunoscut drept un simpatizant al roș-albilor.

De ce nu investește Ion Țiriac la Dinamo?
Invitat în luna februarie la emisiunea GSP Live, Constantin Anghelache (74 de ani), fost președinte la Dinamo în două rânduri, încerca să explice de fostul tenismen nu e tentat de o aventură în fotbal. „Pe domnul Țiriac îl cunosc de foarte mult timp, de când eram eu pe la Londra, iar dânsul venea să joace la Wimbledon cu Virginia Ruzici, cu Mariana Simionescu. De regulă, mă duceam la toate meciurile, având mijlocirea biletelor primite de la ei.

Îl cunosc, este un om foarte echilibrat. Nu e hâtru, dar e un om cu multă știință. I-au zis mulți că a fost milițian, dar e o prostie. Sportivii trebuiau să ia și ei salariu de undeva în sistemul care exista, dar nu asta e problema. 

Dânsul a ajuns să aibă mulți bani pentru că a știut să-i aranjeze pe cei puțini. El gândește exact ca la început: «Bani am, dar, dacă nu sunt atent, nu-i mai am». Atunci, el nu bagă bani, vrea să investească în tenis, unde ați văzut câte opreliști și probleme sunt și acolo”, a declarat Constantin Anghelache, la emisiunea GSP Live.

Ion Țiriac: „Dinamo mi-a dat șansa să fiu milițian”
„Nu știu ce șansă mi-a dat Dinamo în tinerețe. Mi-a dat o șansă să fiu milițian. Și azi sunt foarte mândru că am fost milițian, dar șansa mi-am făcut-o eu, cu mâinile mele” - Ion Țiriac, în februarie


sursa: www.gsp.ro

Comentarii