Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Fanii se apropie de cumpărarea clubului


Fanii din Peluza Cătălin Hîldan vor să cumpere DinamoÎn timp ce Ionuț Negoiță negociază vânzarea lui Dinamo către diverși oameni de afaceri din Spania, suporterii „câinilor” se străduiesc să strângă banii necesari pentru a cumpăra ei clubul.

Ultrașii din Peluza „Cătălin Hîldan” au anunțat marți noapte că Dorin Rotariu, fosta extremă a lui Dinamo, s-a înscris în programul Doar Dinamo București. Jucătorul celor de la Astana este membru „Elite DDB”, ceea ce înseamnă că va dona câte 1948 de euro pe an pentru echipa alb-roșie.

„ Dorin, bine ai venit cu inima acasă!

 

El este noul membru Elită al Programului Doar Dinamo București, cu un abonament de 1948 de euro pe an. Nu vom uita niciodată bucuria lui de a juca fotbal și bucuria primului gol la Dinamo, atunci când a alergat să-și îmbrățișeze mama, ca semn de dragoste și recunoștință.
 

În gestul lui am văzut un rezumat al întregii copilării a unui băiețel care se apucă de fotbal. De cele mai multe ori, devenirea ca fotbalist este visul tatălui, dar cea care îl duce în fiecare zi la antrenament este mama. O mamă care își petrece o parte din viață privind prin gard fiecare reușită și fiecare căzătură a fiului. Copilul s-a făcut mare și este fotbalist. S-a schimbat mult. Dar educația primită acasă a rămas.
 

Acum, Dorin a făcut același gest față de clubul care l-a crescut pentru un timp și față de noi, cei de dincolo de gard, care l-am îndragit, care am crezut în el și care am cântat pentru el. Haita celor care n-au uitat că au trecut și pe aici este tot mai mare. Îi așteptam pe toți cei cărora Dinamo le-a dăruit șansa de a se afirma, de a deveni nume importante în fotbal”

Comunicat PCH

Tot mai aproape să stângă banii 
Suporterii lui Dinamo continuă să strângă bani pentru a lua clubul de la Ionuț Negoiță și pentru a plăti datoriile de peste 3 milioane de euro ale clubului. În programul „Doar Dinamo București” s-au înscris 5.500 de fani, iar „câinii” anunță că atunci cand vor fi 10.000 vor putea să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță. „Am trecut de 5500 de pași în drumul nostru spre ușa rotativă de la RIN. Când vom ajunge la 10.000 de membri DDB, vom prelua clubul”, au anunțat cei din PCH.

Ce datorii are Dinamo 
950.000 de euro (aprox. 4,7 milioane lei) către societățile lui Negoiță. Suma înseamnă aproape o treime din datoriile totale și s-a adunat din facturile pe care le-au emis societățile lui Negoiță către club. Dinamo a plătit cazarea unor fotbaliști și mâncarea, de-a lungul timpului, în beneficiul firmelor acționarului principal.
550.000 de euro (aprox 2,6 milioane de lei) la ANAF. Fiscul a acceptat să eșaloneze datoria aceasta până la 15 martie 2022, deci cine ar deveni proprietar al clubului acum ar avea un an și jumătate s-o achite.
500.000 de euro (aprox 2,4 milioane de lei) către fotbaliștii din lotul actual, neplătiți din ianuarie. Unii dintre ei nu au mai încasat salariile chiar din decembrie! Salariile de anul trecut au fost achitate din banii pe care i-au strâns suporterii pentru obținerea licenței de Liga 1.
500.000 de euro (aprox 2,4 milioane de lei) către diverși furnizori.
380.000 de euro (aprox 1,8 milioane de lei) către PCH. E vorba despre suma pe care au strâns-o suporterii pentru ca Dinamo să achite datoriile de anul trecut și să capete licența pentru prima ligă.
100.000 de euro (aprox 480.000 de lei) - salariile staff-ului tehnic.
110.000 de euro (aprox 500.000 lei) la ANAF, datorii curente, neeșalonate. Sunt bani ce trebuie plătiți acum, reprezintă contribuții pentru lunile martie și februarie. Sumele acestea nu au legătură cu cele de mai sus, care au fost reeșalonate.
80.000 de euro (aprox 400.000 de lei) la societatea lui Oprișan, din Focșani, specializată în montarea și în întreținerea gazonului. Datoria provine din lucrări efectuate în baza de pregătire din Săftica.
50.000 de euro (aprox 250.000 de lei) către conducerea administrativă, salarii din februarie și din martie. Personalul administrativ a fost trimis în șomaj tehnic, cu excepția directorului general Bălănescu și a contabililor, care au lucrat la dosarul pentru obținerea licenței. Bălănescu are dreptul de semnătură și, trimis în șomaj, n-ar mai fi putut semna nimic în numele clubului.
15.000 de euro (aprox 70.000 de lei) către Florin Prunea. Președintele e neplătit din noiembrie. Clubul l-a trimis în șomaj tehnic pe durata stării de urgență, dar banii din urmă rămân de achitat. Fostul portar nici nu mai discută cu Negoiță și cu mâna lui dreaptă, Bălănescu: "Vorbiți doar cu avocatul meu!".

sursa: www.gsp.ro
Comentarii