Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Lovitură de imagine dată de Contra: un jucător de națională vine mâine în țară și semnează cu Dinamo

 

Lovitură de imagine dată de Contra: un jucător de națională vine mâine în țară și semnează cu DinamoPaul Anton (29 de ani) este liber de contract după despărțirea de Krylya Sovetov Samara și va semna cu Dinamo.


Potrivit realizatorului Digi Sport Radu Naum, Paul Anton va ajunge mâine în România și va bate palma cu Dinamo. Astfel, bistrițeanul își va începe a treia aventură în ”Ștefan cel Mare”, unde a mai jucat în sezoanele 2015-2016, respectiv 2017-2018.


Anton este unul dintre preferații lui Contra și un obișnuit al lotului național, pe vremea când ”Guriță” era selecționerul României.


Dacă transferul se va face, Anton va fi cel mai scump fotbalist din lotul lui Dinamo. Internaționalul are o cotă de piață de un milion de euro.


Paul Anton ar fi vrut să continue în străinătate

În urmă cu o lună, Paul Anton a recunoscut că a purtat discuții pentru o revenire în țară, la Dinamo sau CFR Cluj.


”Da, e corect, am discutat cu CFR și cu Dinamo, dar până nu e negru pe alb, nu pot spune nimic. Am o familie, am 29 de ani și trebuie să gândesc pentru familia mea. Până acum am ales România, am ales uneori poate sentimental, dar acum am o vârstă.


Cred că am demonstrat ce pot în Liga 1. Perioada de transferuri e deschisă, vreau să mai aștept puțin să văd care e situația”, a declarat Paul Anton, la Digi Sport Matinal, în urmă cu o lună.


Rufo Collado: ”Am lucrat foarte mult timp în liniște”

În cadrul unei conferințe de presă, Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, a dezvăluit că ”într-un viitor nu foarte îndepărtat” Dinamo va transfera și jucători români.


„După cum știți, am lucrat foarte mult timp în liniște, am încercat să analizăm, să vedem nivelul jucătorilor care pot intra în grupul de jucători al echipei Dinamo. Datorită nivelului, vă pot spune că, în mod sigur, într-un viitor, nu îndepărtat, este posibil ca și alți jucători români să fie luați de către Dinamo”, a spus Rufo Collado.


Paul Anton ar fi al zecelea transfer al lui Dinamo din această vară, după Vlad Achim, Janusz Gol, Adam Nemec, Alexander Gonzalez, Isma Lopez, Rene Hinojo, Tomas Mejias, Juan Camara, Borja Valle.


sursa: digisport.ro


Comentarii