Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Lovitură de imagine dată de Contra: un jucător de națională vine mâine în țară și semnează cu Dinamo

 

Lovitură de imagine dată de Contra: un jucător de națională vine mâine în țară și semnează cu Dinamo



Paul Anton (29 de ani) este liber de contract după despărțirea de Krylya Sovetov Samara și va semna cu Dinamo.


Potrivit realizatorului Digi Sport Radu Naum, Paul Anton va ajunge mâine în România și va bate palma cu Dinamo. Astfel, bistrițeanul își va începe a treia aventură în ”Ștefan cel Mare”, unde a mai jucat în sezoanele 2015-2016, respectiv 2017-2018.


Anton este unul dintre preferații lui Contra și un obișnuit al lotului național, pe vremea când ”Guriță” era selecționerul României.


Dacă transferul se va face, Anton va fi cel mai scump fotbalist din lotul lui Dinamo. Internaționalul are o cotă de piață de un milion de euro.


Paul Anton ar fi vrut să continue în străinătate

În urmă cu o lună, Paul Anton a recunoscut că a purtat discuții pentru o revenire în țară, la Dinamo sau CFR Cluj.


”Da, e corect, am discutat cu CFR și cu Dinamo, dar până nu e negru pe alb, nu pot spune nimic. Am o familie, am 29 de ani și trebuie să gândesc pentru familia mea. Până acum am ales România, am ales uneori poate sentimental, dar acum am o vârstă.


Cred că am demonstrat ce pot în Liga 1. Perioada de transferuri e deschisă, vreau să mai aștept puțin să văd care e situația”, a declarat Paul Anton, la Digi Sport Matinal, în urmă cu o lună.


Rufo Collado: ”Am lucrat foarte mult timp în liniște”

În cadrul unei conferințe de presă, Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, a dezvăluit că ”într-un viitor nu foarte îndepărtat” Dinamo va transfera și jucători români.


„După cum știți, am lucrat foarte mult timp în liniște, am încercat să analizăm, să vedem nivelul jucătorilor care pot intra în grupul de jucători al echipei Dinamo. Datorită nivelului, vă pot spune că, în mod sigur, într-un viitor, nu îndepărtat, este posibil ca și alți jucători români să fie luați de către Dinamo”, a spus Rufo Collado.


Paul Anton ar fi al zecelea transfer al lui Dinamo din această vară, după Vlad Achim, Janusz Gol, Adam Nemec, Alexander Gonzalez, Isma Lopez, Rene Hinojo, Tomas Mejias, Juan Camara, Borja Valle.


sursa: digisport.ro


Comentarii