Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Vasile Miriuta crede cu tarie in Cosmin Contra: "E CAPABIL SĂ FACĂ DIN DINAMO CE A FOST ACUM MULŢI ANI"


Vasile Miriuta crede cu tarie in Cosmin Contra: "E CAPABIL SĂ FACĂ DIN DINAMO CE A FOST ACUM MULŢI ANI"Vasile Miriuţă, fost antrenor al lui Dinamo, este convins că noul tehnician al "câinilor", Cosmin Contra, va reuşi să readucă echipa în topul Ligii 1.


"La Timişoara a avut o echipă foarte bună, la Petrolul, la fel. Acum, la fel, au fost aduşi jucători foarte buni. Jucătorii te ridică, dacă sunt mari. Sunt antrenori care te salvează de la retrogradare, care te duc la titlu. Eu sunt sigur că <<Guriţă>> va duce Dinamo sus. E capabil să facă din Dinamo ce a fost acum mulţi ani", a spus Vasile Miriuţă, la Fotbal Look.


Formaţia Dinamo a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a patra a Ligii I.


Golurile au fost marcate de Gonzalez '48, Sorescu '74 şi Camara '83 pentru Dinamo, respectiv Cardoso '88 pentru Gaz Metan.sursa: looksport.ro

Comentarii