Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo il vrea pe Leo Lacroix (28 de ani)

 
Leo Lacroix (28 de ani), fundaș central, ar fi dorit de Dinamo. Jucătorul elvețian este liber de contract.Lacroix și-ar dori un salariu mare pentru Liga 1, 20.000 de euro. Potrivit Prosport, spaniolii conduși de Pablo Cortacero vor să facă acest efort financiar pentru a semna cu stoperul legitimat ultima dată la Saint-Etienne.


Leo Lacroix, C.V. notabil

Leo a avut o selecție în prima reprezentativă a Elveției, după ce a fost selecționat la toate echipele naționale de juniori. Cu meciuri la fiecare nivel competițional, inclusiv Champions League și Europa League, Lacroix a început fotbalul la FC Sion, apoi a jucat pentru St. Etienne, FC Basel și Hamburg. În acest moment, este cotat la 800.000 de euro pe transfermarkt.com.


Din vara 2019, Lacroix a fost trecut la echipa secundă a lui St. Etienne, iar de atunci nu a mai bifat niciun joc în Ligue 1.


10 partide

a bifat elvețianul în Europa League, marcând și un gol


2 meciuri

a strâns Lacroix în Champions League, pentru Basel, dubla cu Manchester City din 16-imile Champions League, de acum 2 ani și jumătate, când a și fost integralist


sursa: gsp.ro


Comentarii