Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






Dinamo l-a prezentat oficial pe Juan Camara

 

Dinamo l-a prezentat oficial pe Juan Camara



Dinamo l-a prezentat oficial pe Juan Camara, jucătorul anunțat ca și transferat ieri.

Fotbalistul cu meciuri la Barcelona va juca la Dinamo până la finalul acestui sezon, sub formă de împrumut de la Jagiellonia.


„Transferat temporar de la clubul polonez Jagiellonia Białystok, fotbalistul spaniol Juan Camara a trecut vizita medicală efectuată la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a declarat directorul sportiv Rufo Collado”, se arată în comunicatul emis de Dinamo.


Juan Camara, ca Salomao: ”Are explozie, e tehnic, bun în dueluri unu la unu!”

Sergiu Hanca (28 de ani) îl cunoaște pe fotbalistul iberic din Polonia, unde Camara a evoluat pentru Jagellonia, grupare care l-a cedat pentru un an în Ștefan cel Mare.


Internaționalul român crede că jucătorul spaniol se aseamănă cu Diogo Salomao, un portughez trecut pe la Dinamo între 2017 și 2019.


”Da, îl cunosc pe Juan Camara, din campionatul Poloniei. E un jucător asemănător cu Salomao, e acel gen. Are explozie, e tehnic, același profil de jucător cu portughezul. Dezechilibrează apărările adverse, e foarte bun în dueluri unu la unu”, a spus Hanca, la Digi Sport Special.


sursa: digisport.ro

Foto: Facebook Dinamo

Comentarii