Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Anamaria Prodan îl contrazice pe Mihai Stoica: "Meme nu are dreptate, ci Bratu!”

 

Anamaria Prodan îl contrazice pe Mihai Stoica: "Meme nu are dreptate, ci Bratu!”


Florin Bratu a fost ironizat de Mihai Stoica, deoarece l-a criticat pe Cătălin Straton, din cauza unei declarații a acestuia în care a numit-o pe FCSB cea mai bună echipă din România, la puțin timp după ce a plecat de la Dinamo. Anamaria Prodan nu este de acord cu ieșirea pe care Meme Stoica a avut-o la adresa lui Florin Bratu.


Cătălin Straton a fost transferat, recent, de echipa patronată de Gigi Becali chiar de la rivala Dinamo.

Anamaria Prodan îl contrazice pe Mihai Stoica

Impresara de jucători nu este de acord cu declarația lui Cătălin Straton, însă susține că goalkeeper-ul a făcut-o pentru a-și descărca supărarea survenită din cauza faptului că a fost dat afară de la Dinamo.


Anamaria Prodan susține că le-a explicat jucătorilor, cu care colaborează, să nu facă declarații de atașament față de echipele la care evoluează


„Meme nu are dreptate, ci Bratu. Nu zic asta că e al meu. Și ce dacă mă atacă? Ne atacăm reciproc dacă trebuie. Meme își apără clubul, dar a greșit și îți zic și de ce. Nu ai cum să faci așa ceva. A zis că cel mai bun club este Steaua și el abia a venit de la Dinamo. Eu le-am zis jucătorilor mei să nu îi prind să pupe tricoul, să stea în genunchi… Nu au voie! Un profesionist nu face așa ceva niciodată. Nu ai voie să spui la fiecare echipă că e cea mai bună. Eu îl cunosc pe Straton și sunt sigură că nu a vrut să iasă în evidență prin asta, ci a vrut să își verse furia pentru că a fost dat afară de la Dinamo”, a declarat Anamaria Prodan, la ProSport Live.



sursa foto: gsp.ro

sursa: prosport.ro

Comentarii