Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce vor să facă spaniolii în cel mai scurt timp

 

Ce vor să facă spaniolii în cel mai scurt timp


Dinamo începe să arate tot mai bine, odată cu venirea lui Pablo Cortacero și a management-ului spaniol. Cu Cosmin Contra pe bancă, formația din Ștefan cel Mare s-a impus cu 3-1 în fața lui Gaz Metan, în ceea ce a fost prima victorie a bucureștenilor în acest sezon de Liga 1.


Planul investitorilor spanioli: analiză ”la sânge” a angajaților. ”Ne putem aștepta la schimbări!”

După ce au revoluționat lotul, investitorii iberici au în plan să facă o evaluare ”la sânge” a tuturor angajaților de la club.


În direct la ”Fotbal Club”, Dorin Șerdean, președintele consiliului administrativ de la Dinamo, a anunțat planurile spaniolilor în următoarea perioadă.


”Vă spun deschis. Investitorii își doresc să facă o evaluare clară a fiecărui om din organigrama clubului. Va fi analizată munca fiecărui angajat. Ne putem aștepta și la schimbări de ordin administrativ. Posibil să fie schimbări în organigramă”, a spus Șerdean.


Dinamo vrea să schimbe tot

Dinamo a renunțat deja la mai multe nume importante, atât la nivel administrativ, cât și sportiv.


Ionel Dănciulescu, fost team-manager, a fost îndepărtat rapid de la echipă, imediat după ce spaniolii au preluat clubul de la Ionuț Negoiță.


De asemenea, jucătorii Cătălin Straton (30 de ani) și Mihai Popescu (27 de ani) au plecat definitiv de la gruparea bucureșteană. Daniel Popa (26 de ani) a fost împrumutat la Chindia.


Transferurile făcute de Dinamo, după venirea spaniolilor

Juan Camara (26 de ani, mijlocaș de bandă)

Vlad Achim (31 de ani, mijlocaș central)

Janusz Gol (34 de ani, mijlocaș central)

Adam Nemec (35 de ani, atacant)

Isma Lopez (30 de ani, fundaș stânga) 

Alexander Gonzalez (27 de ani, fundaș dreapta)

Borja Valle Ballonga (28 de ani, mijlocaș de bandă)

René Román Hinojo (36 de ani, portar)

Tomás Mejías (31 de ani, portar)



sursa: digisport.ro

Comentarii