Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce vor să facă spaniolii în cel mai scurt timp

 

Ce vor să facă spaniolii în cel mai scurt timp


Dinamo începe să arate tot mai bine, odată cu venirea lui Pablo Cortacero și a management-ului spaniol. Cu Cosmin Contra pe bancă, formația din Ștefan cel Mare s-a impus cu 3-1 în fața lui Gaz Metan, în ceea ce a fost prima victorie a bucureștenilor în acest sezon de Liga 1.


Planul investitorilor spanioli: analiză ”la sânge” a angajaților. ”Ne putem aștepta la schimbări!”

După ce au revoluționat lotul, investitorii iberici au în plan să facă o evaluare ”la sânge” a tuturor angajaților de la club.


În direct la ”Fotbal Club”, Dorin Șerdean, președintele consiliului administrativ de la Dinamo, a anunțat planurile spaniolilor în următoarea perioadă.


”Vă spun deschis. Investitorii își doresc să facă o evaluare clară a fiecărui om din organigrama clubului. Va fi analizată munca fiecărui angajat. Ne putem aștepta și la schimbări de ordin administrativ. Posibil să fie schimbări în organigramă”, a spus Șerdean.


Dinamo vrea să schimbe tot

Dinamo a renunțat deja la mai multe nume importante, atât la nivel administrativ, cât și sportiv.


Ionel Dănciulescu, fost team-manager, a fost îndepărtat rapid de la echipă, imediat după ce spaniolii au preluat clubul de la Ionuț Negoiță.


De asemenea, jucătorii Cătălin Straton (30 de ani) și Mihai Popescu (27 de ani) au plecat definitiv de la gruparea bucureșteană. Daniel Popa (26 de ani) a fost împrumutat la Chindia.


Transferurile făcute de Dinamo, după venirea spaniolilor

Juan Camara (26 de ani, mijlocaș de bandă)

Vlad Achim (31 de ani, mijlocaș central)

Janusz Gol (34 de ani, mijlocaș central)

Adam Nemec (35 de ani, atacant)

Isma Lopez (30 de ani, fundaș stânga) 

Alexander Gonzalez (27 de ani, fundaș dreapta)

Borja Valle Ballonga (28 de ani, mijlocaș de bandă)

René Román Hinojo (36 de ani, portar)

Tomás Mejías (31 de ani, portar)sursa: digisport.ro

Comentarii