Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo pregătește alte două mutări

 


dinamo-pregateste-inca-doua-transferuri


Dinamo a făcut 5 transfeuri până acum, însă nu se oprește aici. „Câinii” vor să-și completeze lotul pentru a se bate cu șanse reale la calificarea în play-off.


Ultimii doi fotbaliști intrați pe lista lui Cosmin Contra sunt Ibrahima Balde (31 de ani, atacant), fost campion cu CFR Cluj, și Juan Oriol, 33, fundaș stânga, ex-Rapid. Ambii sunt liberi de contract.


Dinamo pregătește alte două mutări

Balde a evoluat ultima dată pentru Real Oviedo în liga a doua din Spania. Alături de CFR, are în palmares titlul de campion cucerit în sezonul 2017/2018. Deși avea echipe cu nume în palmares, ca Atletico Madrid, Osasuna sau Kuban, senegalezul a fost o dezamăgire în Gruia, jucând doar 13 meciuri (4 goluri).


Oriol a evoluat în România în returul sezonului 2014-2015, pentru Rapid, când giuleștenii au retrogradat în Liga 2. Acesta a mai jucat ulterior pentru Mallorca, Atromitos, UE Cornella, iar ultima dată a fost legitimat la Lleida Esportiu (a 3-a ligă din Spania), unde a bifat 26 de jocuri în ultima stagiune.


Fotbaliștii transferați până acum de Dinamo:

Alexander David Gonzalez (27 de ani, fundaș dreapta) 

Ismael Lopez Blanco (30, fundaș stânga) 

Janusz Gol (34 de ani, mijlocaș defensiv) 

Adam Nemec (35, atacant) 

Vlad Achim (31, mijlocaș central)


sursa: gsp.ro

Comentarii