Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mihai Neicuţescu a plecat de la Dinamo


Mihai Neicuţescu a plecat de la DinamoClubul Chindia Târgovişte a anunţat, miercuri, că a obţinut serviciile jucătorilor Mihai Neicuţescu şi Bourama Fomba.Mihai Neicuţescu a plecat de la Dinamo

“Începând de astăzi, Mihai Neicuţescu (21 ani, atacant, împrumutat până la finalul sezonului de la Dinamo) şi Bourama Fomba (21 ani, Mali, fundaş) sunt jucătorii echipei noastre. Le dorim succes şi cât mai multe realizări la Chindia Târgovişte!”, este anunţul clubului Chindia.


La începutul lunii, Neicuţescu, cel care a fost trimis de Cosmin Contra la echipa a doua, a fost surprins în timp ce se afla la o petrecere, fără mască, şi înconjurat de oameni. Imaginile nu le-au picat bine conducătorilor de la Dinamo. 


Inclusiv Pablo Cortacero a avut o reacţie în privinţa acestui subiect: "Cum spuneam, acest proiect este serios şi trebuie să fie în toate aspectele, deci vom lua măsuri..." 

Inclusiv Cosmin Contra a comentat situaţia în care a fost surprins Neicuţescu: "A fost chemat Neicuţescu la club, s-a vorbit cu el despre situaţia creată. E clar că s-au luat anumite măsuri şi sper ca pe viitor acest incident să fie o lecţie şi pentru ceilalţi, pentru că, am mai zis, responsabilitatea trebuie să fie mare. Să nu umblăm în locuri publice, sau dacă mergem în locuri publice să luăm toate măsurile de siguranţă pentru a nu fi infectaţi cu acest virus", a declarat antrenorul lui Dinamo pentru Telekom Sport, în urmă cu două săptămâni. 


2 goluri în 21 de meciuri sunt cifrele lui Neicuţescu la Dinamo. 

2022 e anul în care expiră înţelegerea dintre Dinamo şi Neicuţescu. sursa: telekomsport.ro

Comentarii