Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mihai Neicuţescu a plecat de la Dinamo


Mihai Neicuţescu a plecat de la Dinamo



Clubul Chindia Târgovişte a anunţat, miercuri, că a obţinut serviciile jucătorilor Mihai Neicuţescu şi Bourama Fomba.



Mihai Neicuţescu a plecat de la Dinamo

“Începând de astăzi, Mihai Neicuţescu (21 ani, atacant, împrumutat până la finalul sezonului de la Dinamo) şi Bourama Fomba (21 ani, Mali, fundaş) sunt jucătorii echipei noastre. Le dorim succes şi cât mai multe realizări la Chindia Târgovişte!”, este anunţul clubului Chindia.


La începutul lunii, Neicuţescu, cel care a fost trimis de Cosmin Contra la echipa a doua, a fost surprins în timp ce se afla la o petrecere, fără mască, şi înconjurat de oameni. Imaginile nu le-au picat bine conducătorilor de la Dinamo. 


Inclusiv Pablo Cortacero a avut o reacţie în privinţa acestui subiect: "Cum spuneam, acest proiect este serios şi trebuie să fie în toate aspectele, deci vom lua măsuri..."



 

Inclusiv Cosmin Contra a comentat situaţia în care a fost surprins Neicuţescu: "A fost chemat Neicuţescu la club, s-a vorbit cu el despre situaţia creată. E clar că s-au luat anumite măsuri şi sper ca pe viitor acest incident să fie o lecţie şi pentru ceilalţi, pentru că, am mai zis, responsabilitatea trebuie să fie mare. Să nu umblăm în locuri publice, sau dacă mergem în locuri publice să luăm toate măsurile de siguranţă pentru a nu fi infectaţi cu acest virus", a declarat antrenorul lui Dinamo pentru Telekom Sport, în urmă cu două săptămâni. 


2 goluri în 21 de meciuri sunt cifrele lui Neicuţescu la Dinamo. 

2022 e anul în care expiră înţelegerea dintre Dinamo şi Neicuţescu. 



sursa: telekomsport.ro

Comentarii