Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


”El Dinamo” i-a speriat pe rivalii din Liga 1: ”Va fi o echipă grea anul acesta”

 ”Noul Dinamo” al lui Cosmin Contra i-a speriat pe rivalii din Liga 1. Sorin Cârțu, președintele Craiovei, i-a urmărit în ultimele meciuri pe ”câini” și spune că echipa este vizibil schimbată față de sezonul trecut.


Cârțu crede că Dinamo va prinde play-off-ul anul acesta, lucru care nu s-a mai întâmplat de trei sezoane.


Sorin Cârțu: ”Lucrurile vor sta total diferit”

”Dinamo și-a făcut echipă bună, mi se pare o competitoare de efect. Clar va fi o echipă care va face parte din play-off. Era alt Dinamo, da (n.r. - la începutul sezonului). Nu venise nici Contra, nu erau cheltuielile astea pe jucători. Putem să luăm puncte sau punct cu Dinamo, dar meciul este mult mai greu față de cel de anul trecut.


Lucrurile vor sta total diferit. Da, au jucători, se observă că au calitate. Camara mi-a plăcut. Au fotbaliști de calitate. Din punctul meu de vedere va fi o echipă grea Dinamo anul acesta”, a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport Special.


Dinamo a obținut prima victorie cu Cosmin Contra pe bancă, scor 3-1 pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș. În următoarea etapă, ”câinii” vor primii vizita celor de la UTA Arad.


Foto: Sport Pictures

sursa: digisport.ro


Comentarii