Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Masura clara a lui Pablo Cortacero

 

Ce se întâmplă cu „copiii” lui Giovanni BecaliDupă Deian Sorescu și Cătălin Măgureanu, la rând, la mărirea contractelor, sunt alți tineri de viiitor ai lui Dinamo: Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Ahmed Bani, Andreas Mihaiu și Valentin Borcea.


Salarii de 15, 20, 30 de mii chiar la Dinamo! Nou-sosiții în „Groapă" au niște lefuri, pe hârtie, ce le sfidează pur și simplu pe cele ale tinerilor crescuți în Ștefan cel Mare. Unii dintre puștii academiei, câștigători de trofee la juniori, nu iau într-un sezon întreg cât iau în câteva săptămâni fotbaliștii aduși de Cortacero și compania. Cum are și funcția, neoficială, de manager al lui Dinamo, Cosmin Contra s-a implicat și pentru a crește remunerațiile românilor, fiindcă s-a creat o diferență uriașă în cadrul echipei.


„Păi, fă-le și lor la fel!"

După Sorescu (6.000 de euro/lună) și Măgureanu (2.500 de euro/lună), se vor mări în viitorul apropiat lefurile lui Ricardo Grigore, Moldoveanu, Bani, Mihaiu, Valentin Borcea, Ehmann și alți fotbaliști ce cochetează cu prima echipă. 


Primul la coadă este Rici: a fost căpitan la juniori, campion, a purtat banderola și la echipa mare, Contra l-a readus în primul "11". I se va dubla salariul care acum e de 2.500 de euro pe lună. Deunăzi Ioan Becali și Dragoș Sârbu, reprezentantul său legal, s-au întâlnit cu Contra, cu Rufo Collado și cu doi reprezentanți iberici ai clubului pentru a discuta despre mărirea salariilor.


Sper să le facă niște salarii decente jucătorilor mei. Nu se poate ca unii să joace pe 30.000 de euro, iar alții pe câteva zeci de milioane de lei vechi. Sunt copii care joacă la prima echipă, precum Ricardo Grigore, Moldoveanu, Mihaiu, care nu pot rămâne cu 2.500 de euro. Să-i mărească și lui Ricardo cum i-au mărit lui Sorescu. Fă-le și ăstora 4-5 mii. Am vorbit cu spaniolii, au înțeles", a spus Becali la DigiSport. 


57 de meciuri

a strâns Grigore pentru Dinamo, la 21 de ani, marcând 5 goluri și oferind 4 assist-uri


Juniorii lui Dinamo au fost trecuți mereu la coadă, la «și alții», de către șefii clubului. De aceea a ajuns echipa unde a ajuns. Bani sau Grigore stau pe salarii derizorii, alți copii pe câteva sute de euro. Vă vine să credeți că Valentin Borcea, un mare talent, câștiga până mai ieri 400 de lei pe lună?!

- Gabriel Răduță, ex-manager Academia Dinamo


De unul au scăpat

Mihai Popescu a fost transferat ieri definitiv la Heart of Midlothian, după ce Cosmin Contra îl retrogradase la echipa secundă. Cătălin Straton urmează să-și închidă situația cu Dinamo, după ce ieri s-a întâlnit degeaba cu oficialii clubului. Actualii jucători îi regretă pe cei plecați. 


Din păcate, nu avem ce face, fiecare antrenor vine cu o gândire diferită și cu anumiți jucători. Am vorbit cu toți colegii care au plecat de la echipă, e ceva normal să le urez succes și să le spun că în viitorul apropiat poate ne vom întâlni din nou", a comentat Sorescu


sursa: gsp.ro

Comentarii