Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra își ia fundaș de la Eibar

 

Contra își ia fundaș de la Eibar


Jordi Calavera (25 de ani, fundaș dreapta) este așteptat marți noapte la București, alături de Isma Lopez, să semneze cu Dinamo.


Cosmin Contra a anunțat în această seară, și înainte, și după eșecul cu Chindia, faptul că doi fotbaliști vor sosi din Spania. Unul este Isma Lopez, fotbalist de bandă stânga, despre care Gazeta Sporturilor a informat încă de sâmbătă că ajunsese la un acord de principiu cu roș-albii. Pentru o afacere pe două sezoane, 15.000 de euro pe lună, plus bonusuri cu care să ajungă la 25.000 de euro pe lună, dacă Dinamo ajunge pe podium!


Jordi Calavera este așteptat marți noapte la București să semneze cu Dinamo

Alături de Isma Lopez, care are 66 de meciuri în LaLiga, un alt iberic este așteptat marți noapte la București. Este vorba de Jordi Calavera, care tocmai ce s-a despărțit de Eibar. Fotbalistul cotat la 475.000 de euro pe transfermarkt.com a mai jucat la Gimnastic, la Lugo, la Gijon și la Girona. 


Jucătorul, fundaș dreapta, tipul de fotbalist căutat de roș-albi, are 1,82 de metri înălțime și poate juca la nevoie și fundaș central. Calavera, 25 de ani, are o singură selecție în palmares în LaLiga, dar are experiența diviziei secunde unde a adunat 90 de meciuri.

Catalanul a fost împrumutat în ediția precedentă la Girona, de cătrei cei de la Eibar, alături de care s-a luptat pentru promovarea în prima ligă. Fotbalistul tocmai și-a reziliat acordul cu Eibar, de comun acord, deși mai avea un sezon cu această grupare.


sursa: gsp.ro

Foto: Getty Images

Comentarii