Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Portretul făcut lui Juan Camara de către un dinamovist care a jucat contra lui

 


Portretul făcut lui Juan Camara de către un dinamovist care a jucat contra lui


Dinamo poate da o lovitură de imagine în acest week-end, așteptând să încheie „afacerea Juan Camara”. 


Dinamo îl poate aduce la antrenamente, de săptămâna viitoare, pe un fost jucător al Barcelonei, un fotbalist de bandă stângă de 26 de ani, care a jucat în ultimul sezon pentru Jagellonia, în Polonia, și are și două prezențe în prima echipă a catalanilor.


Juan Camara, din generația lui Adama Traore, Grimaldo și Halilovici. Plus Babunski

După ce a prins mai multe meciuri la formația secundă blaugrana, Camara a jucat în amicale alături de Messi, la Barcelona. A colecționat două selecții în prima echipă a spaniolilor, 16 minute în Champions League contra lui Bayer Leverkusen (1-1), când l-a înlocuit pe Jordi Alba, și 14 minute în Copa del Rey, cu Valencia (1-1), când a intrat în locul lui Rakitic și a oferit assist la golul egalizator! Juan va fi un jucător interesant pentru Liga 1. 


12 goluri

a reușit Camara pentru Barcelona B în 61 de meciuri, reușind și 8 assist-uri

5 selecții

are la reprezentativa U17 a Spaniei


A fost coechipier la Barcelona B nu doar cu David Babunski, mijlocașul celor de la FC Botoșani, dar și cu Alen Halilovici (acum la AC Milan), Adama Traore (care impresionează la Wolverhampton), Alejandro Grimaldo (Benfica) și Wilfried Kaptoum (Betis). Pe lângă antrenamentele alături de Messi, Neymar, Pique și toată gașca.


Hanca: „Juan Camara e tehnicuț și cu explozie”

Sergiu Hanca îl știe din duelurile din Ekstraklasa, în prima ligă poloneză. Actualul căpitan al Cracoviei i-a făcut un portret viitorului dinamovist. „Îl cunosc din teren. Jucător de picior stâng, mijlocaș lateral, are calitate. E gen Salomao, dacă ar fi să-i fac o caracterizare. Tehnicuț și cu explozie”, a mărturisit internaționalul român pentru Gazeta Sporturilor.


3 goluri și două assist-uri

a adunat Juan pentru Jagellonia în 29 de partide



sursa: gsp.ro

 foto: Guliver/Getty Images

Comentarii