Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Reacția lui Pablo Cortacero după petrecerea la care a participat Mihai Neicuțescu

 

Reacția lui Pablo Cortacero după petrecerea la care a participat Mihai Neicuțescu



Pablo Cortacero, finanțatorul spaniol de la Dinamo, a reacționat după ce a văzut imaginile de la petrecerea la care a participat Mihai Neicuțescu.


Mihai Neicuțescu a încălcat protocolul medical impus de către oficialii de la Dinamo pentru a evita infectarea cu noul coronavirus, iar fotbalistul a fost exclus din lotul antrenat de Cosmin Contra pentru următoarea perioadă.



Pablo Cortacero taie în carne vie la Dinamo

Mai mult, Pablo Cortacero, noul acționar majoritar din „Ștefan cel Mare” a comentat decizia oficialilor lui Dinamo de a-l da afară pe Mihai Neicuțescu și le transmite un mesaj de avertizare dinamoviștilor care au de gând să copieze gestul fotbalistului.


„Așa cum am spus, acest proiect este serios și trebuie să fie așa din toate punctele de vedere, așa că vom lua măsuri”, a scris Pablo Cortacero, finanțatorul spaniol de la Dinamo, pe contul său de Facebook.



Cosmin Contra, măsuri dure împotriva lui Mihai Neicuțescu

Și Cosmin Contra, antrenorul grupării din Ștefan cel Mare, a comentat în legătură cu situația în care este implicat Mihai Neicuțescu după ce a participa la o petrecere cu manele.


„Am văzut imaginile, vor fi consecințe. Chiar daca l-am trimis la echipa a doua, dupa ce n-a respect regulile pentru COVID-19 nu va mai putea să se antreneze nici la echipa a doua. Vor fi consecințe și la nivel de bani, va fi o amendă. Jucătorii trebuie să înțeleagă că tebuie să fie profesioniști. Astea sunt regulile în momentul de față, nu putem să avem asemenea ieșiri. Neicuțescu are o familie, niște părinți, neamuri, ar trebui să fie mai responsabil”, a spus Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, sâmbătă seara.


sursa foto: gsp.ro

sursa: prosport.ro

Comentarii