Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cat castiga Diego Fabbrini la Dinamo

 

Cat castiga Diego Fabbrini la Dinamo


Dinamo n-a mai reușit de ani buni vreo performanță notabilă, însă unii dintre jucătorii „câinilor” continuă să fie plătiți regește. 




E și cazul lui Diego Fabbrini, care a ajuns să câștige în „Ștefan cel Mare” nu mai puțin de 18.000 de euro pe lună (216.000 de euro pe sezon) Prin comparație, italianul îi depășește chiar și pe cei mai bine plătiți fotbaliști de la FCSB! Gigi Becali îi achită lui Florin Tănase 17.500 de euro lunar, iar lui Man și Coman, 15.500. 


Dacă jucători străini precum Fabbrini sunt plătiți consistent, nu același lucru se întâmplă cu tinerii jucători crescuți în pepiniera clubului. 

 


„Știți cât are salariul domnul Fabbrini în acest sezon? În sezonul trecut avea 15.000. Anul acesta, pentru că joacă, incontestabil, mai bine, are 18.000. Se pare că așa este făcut contractul. Am și eu o informație din interior, dacă puteți să credeți. Vi se pare ok? Neicuțescu sau Moldoveanu au 2.500 salariu. 


21 de meciuri

a strâns Fabbrini la Dinamo, pentru care evoluează din august 2019. A înscris un gol și a oferit două assist-uri


sursa: gsp.ro

Comentarii