Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo renunță la eroul din finalul sezonului trecut?
Dinamo se pregătește să renunțe la portarul Cătălin Straton (30 de ani), după ce l-a adus săptămâna trecută pe spaniolul Tomas Mejias (31 de ani).


 Cosmin Contra nu va mai conta pe serviciile lui Cătălin Straton, iar acesta urmează să își rezilieze contractul cu Dinamo în cel mai scurt timp. Antrenorul lui Dinamo va miza în sezonul acesta pe Mejias, iar șefii clubului mai pregătesc aducerea unui alt portar.


Cătălin Straton a venit la Dinamo în iulie 2019, liber de contract, iar în finalul sezonului a fost titular, după plecare lui Riccardo Piscitelli, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători. Portarul s-a remarcat prin evoluțiile sale, salvând-o pe Dinamo în repetate rânduri, mai ales în meciul contra lui Academica Clinceni, când a apărat două penalty-uri.


Straton a jucat de-a lungul carierei la Rapid, FC Vaslui, Craiova, ACS Poli și Dunărea Călărași.


8 partide

a jucat Straton la Dinamo


În acest moment, Dinamo are trei portari în lot: Tomas Mejias (31 de ani), Cătălin Starton (30) și Mihai Eșanu (22).sursa: gsp.ro

Comentarii