Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo isi asigură și viitorul. A semnat!

 

Dinamo isi asigură și viitorul. A semnat!


Atacantul Cătălin Măgureanu (20 de ani) a semnat prelungirea contractului cu Dinamo, pentru următorii 4 ani. 


Dinamo nu se mișcă doar pe piața din Spania, ci își asigură și viitorul. Cătălin Măgureanu poate fi surpriza lui Cosmin Contra din acest sezon. Fostul selecționer l-a debutat deja la prima echipă, când l-a introdus 14 minute în partida pierdută cu Chindia Târgoviște, scor 0-1. 


Astăzi, directorul sportiv Rufo Collado a mers la Săftica pentru a semna noul contract cu Măgureanu, valabil până în 2024. E modul prin care Cosmin Contra vrea să îi arate că are încredere în el și că va primi mai multe șanse în acest sezon. Mai mult, e primul fotbalist eligibil pentru regula U21 căreia i se prelungește înțelegerea.


Cătălin Măgureanu, „furat” de la rivală

Cătălin Măgureanu are o poveste interesantă. În 2015, la debutul pentru echipa secundă a lui Dinamo, sub comanda lui Florentin Petre, marca un gol în victoria 4-0 cu Gloria Popești Leordeni. Avea 15 ani, 4 luni și 18 zile și devenea cel mai tânăr marcator al sezonului în toate competițiile organizate de FRF și LPF. 



În acel moment, Mircea Rednic vorbea la superlativ despre el: "E un puști talentat. L-am văzut, îmi place, de el depinde însă ce va face în viitor". Atacantul era monitorizat de Inter Milano și AS Roma, conform spuselor șefilor dinamoviști. 


Măgureanu, campion la juniori cu Dinamo, a început fotbalul la marea rivală, Steaua. A fost „furat” odată cu desființarea Academiei din Ghencea.


Măgureanu are concurență în atac

Cătălin Măgureanu va avea concurență pentru postul de atacant. Dinamo s-a axat în ultima săptămână pe transferuri pentru compartimentul ofensiv. Îl așteaptă în acest week-end la București pe Guillermo Fernandez Hierro, ex-Athletic Bilbao și ex-Santander, atacantul de 27 de ani, cu meciuri în LaLiga, plus 4 prezențe în Champions League, inclusiv un gol cu Porto, urmând a-i face concurență lui Adam Nemec. 


sursa: gsp.ro

Comentarii