Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Suporterii lui Dinamo, singurul regret al lui Straton

 


Suporterii lui Dinamo, singurul regret al lui Straton



Dinamo a decis să nu se mai bazeze pe portarul Cătălin Straton (30 de ani). Cosmin Contra l-a anunțat pe goalkeeper că nu mai face parte din planurile sale și a transferat deja un înlocuitor, pe Rene Roman Hinojo (36 de ani).


LIGA 1

Cosmin Contra, pe vremea când antrena în China/ foto: Getty Images

PSG - Metz (miercuri, ora 22:00, Digi Sport 1)


Petrolul - Ripensia Timisoara (marți, ora 19:30, Digi Sport 1)


Cătălin Straton, nemulțumit de cum a fost tratat de Contra

Într-o intervenție la Digi Sport Special, Straton s-a arătat supărat că antrenorul Cosmin Contra l-a informat abia acum că nu mai are loc în lotul lui Dinamo.


”Inițial am discutat cu Cosmin Contra, el mi-a transmis că nu mai e nevoie de mine, apoi am fost trimis la birouri pentru mai multe detalii. Nimeni nu știa nimic, erau stupefiați, mi-au zis să am răbdare câteva zile. Nu vreau să gândesc că am fost dat afară că am fost alături de Gigi Mulțescu. Eu sunt alături de antrenorul actual 100%. 


Trei etape am fost bun, mi-au zis să motivez echipa, că am experiență. Deodată nu mai sunt bun? Nu vreau să fiu monedă de schimb. Mi se pare normal să mă fi anunțat dinaintea startului de campionat, nu acum. Așa era drept și corect”, a spus portarul român.



”Vreau să-mi văd de viața mea, de familia mea. Am și eu 30 de ani!”

Straton își dorește doar să fie lăsat să plece gratis, cât mai repede, pentru a putea să-și găsească un contract până la încheierea perioadei de transferuri.


”După discuția de azi, cred că se mai lungește situația. Cred că trebuie să fiu înțeles și lăsat liber. Ei au hotărât așa. Vreau să-mi văd de viața mea, de familia mea. Am și eu 30 de ani. Mi s-a zis deocamdată că nu se mai contează pe mine, deși eu consider că în meciurile astea mi-am făcut treaba.


Dar zilele trec și perioada de transferuri e scurtă. Trebuie să-ți găsești echipă, să te acomodezi cu noul ritm”, a mai zis fotbalistul.


Suporterii lui Dinamo, singurul regret al lui Straton

Cătălin Straton s-a simțit folosit la Dinamo, iar singurii care i-au rămas la inimă sunt suporterii.


”Am simțit că nu am fost tratat corect. Când a fost nevoie de mine, eu am fost trup și suflet pentru echipă. E decizia antrenorului. Probabil că jocurile mele pot da valoarea mea, restul sunt doar vorbe. 


Probabil viața mea a fost o luptă. Probabil Dumnezeu mi-a dat asta să mă întărească. Nu sunt dezarmat, voi munci în continuare. Sunt supărat că plec de la un club mare, de la o echipă cu suporteri minunați. Dinamo trebuie să-și revină, cu mine sau fără mine. Își va reveni. Dacă mă apuc să comentez restul lucrurilor, nu e de bine. Vreau să-mi văd de drumul meu”, a mai afirmat goalkeeper-ul.


15 meciuri a strâns Cătălin Straton în sezonul precedent la Dinamo

Straton a mai jucat la Rapid, Vaslui, Universitatea Craiova, Poli Timișoara și Dunărea Călărași

400.000 de euro e cota portarului pe transfermarkt


sursa foto: gsp.ro

sursa: digisport.ro

Comentarii