Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cortacero, revoluție în Liga 1! Salarii de titlu la Dinamo

 

Cortacero, revoluție în Liga 1! Salarii de titlu la Dinamo



FCSB nu a câștigat campionatul în ani în care consuma cei mai mulți bani, acum vrea să recupereze titlul deși a fost depășită, ca buget, și de Dinamo care-și-a creat recent imaginea de zgârcită.


Minune: Dinamo și-a încălcat reputația de club sărac, acum oferă salarii mai mari decât sunt la FCSB! Săptămânile recente au adus transformarea surprinzătoare în Ștefan cel Mare. Spaniolii apăruți în club l-au angajat pe Contra, al doilea cel mai bine plătit antrenor din campionat, după Dan Petrescu, și au umplut vestiarul cu nou-veniți care câștigă minimum 15.000 de euro de fiecare!


Gol îi bate pe toți

Salariul maxim pe care l-a oferit conducerea dinamovistă îi aparține lui Janusz Gol. Mijlocașul defensiv polonez are 34 de ani și e plătit la București cu 20.000 de euro lunar. La FCSB, cel mai bine câștigă Florin Tănase. Căpitanul are 17.000 de euro lunar. Deocamdată, roș-albaștrii au salariile înjumătățite, ceea ce înseamnă că Tănase va lua doar 8.500 de euro și pentru septembrie. Înjumătățirea a funcționat în perioada 1 martie-30 septembrie.


Salariile de la FCSB vor rămâne mai mici față de acelea de la Dinamo și după întregirea sumelor, de la 1 octombrie. Man, Coman, tineri pe care Becali îi evaluează ca pe niște comori, buni de vândut pe zeci de milioane de euro, au câte 15.000 de euro lunar.


Nici Buș nu-i egalează pe „câini"

Atât primește la Dinamo Adam Nemec, atacantul slovac ajuns la 35 de ani. Fabbrini, un mijlocaș ofensiv care a dezamăgit cu prestațiile din finalul sezonului trecut și din începutul stagiunii curente, are 18.000 de euro pe lună!


La FCSB există titulari de bază plătiți mai slab. Valentin Crețu, pe care roș-albaștrii îl propuneau și pentru echipa națională, are 12.000 de euro, salariul întreg, după ce va expira înjumătățirea. Miron ia 10.000 de euro, la fel e plătit Cristea, colegul lui din centrul apărării. Mai mult primește recenta achiziție Sergiu Buș. Atacantul a semnat din postura de jucător liber, deci aducerea lui nu a necesitat achitarea vreunei sume de transfer, și încasează 12.500 de euro lunar, mai puțin cu 2.500 de euro decât ia Nemec. 


16.000 de euro

constituie salariul lui Adrian Petre la FCSB, un jucător pe care Becali nu-l mai vrea în lot, încearcă să-l determine să plece. Gigi speră să obțină 300.000 de euro în schimbul atacantului pe care l-a achiziționat de la Esbjeg, la începutul anului, cu 500.000 de euro


20.000 de euro

reprezintă salariul maxim de la CFR Cluj


14.000 de euro

e venitul maxim al unui fotbalist e de la U Craiova


20.000 de euro

e salariul lui Alibec, cel mai bine plătit de la Astra


Petrescu și Contra sunt uriași

Diferențele de salarii dintre jucători nu sunt atât de mari cum sunt acelea dintre tehnicieni. Petrescu, cu 40.000 de euro lunar, și Contra, cu 30.000 de euro, le sunt superiori tuturor din campionat. Se află la distanță mare față de ceilalți antrenori. Bergodi ia 10.000 de euro pe lună la Craiova, Bogdan Andone are 9.000 de euro la Astra. Anton Petrea, "principalul" de la FCSB, e plătit cu 5.000 de euro, de șase ori mai puțini bani decât încasează Contra la Dinamo.


sursa: gsp.ro

cortacero-revoluție-în-liga-1-salarii-de-titlu-la-dinamo

Comentarii