Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cătălin Măgureanu, 20 de ani, este noul puşti minune al lui Dinamo

 

Cătălin Măgureanu, 20 de ani, este noul puşti minune al lui DinamoCătălin Măgureanu, 20 de ani, este noul puşti minune al lui Dinamo. Clubul are mare încredere că va reuşi să se impună în echipa mare şi că va ajunge, în câţiva ani, să conducă o generaţie. Gabriel Răduţă, fost manager al Academiei Dinamo, a vorbit la superlativ despre jucător. L-a comparat cu Constantin Budescu şi a făcut o publică o poveste din urmă cu mai mulţi ani.


Napoli l-a dorit, Ionuţ Negoiţă a vrut să-l vândă pentru 200.000 de euro, dar părinţii nu şi-au dat acordul pentru plecare.


”Este leit Budescu, copia lui! Şi ca fizic, şi ca stil de joc. Nu degeaba l-a vrut Napoli în urmă cu patru ani. Serios, italienii au insistat pentru el, doar că părinţii au zis că preferă ca băiatul lor să rămână acasă, la Bucureşti, şi să continue fotbalul la Dinamo”, a povestit Răduţă pentru GSP. 


FC Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu tânărul atacant Cătălin Ionuţ Măgureanu pentru prelungirea raporturilor contractuale până la 30 iunie 2024, a anunţat directorul sportiv Rufo Collado, pentru site-ul oficial, www.fcdinamo.ro.sursa: looksport.ro

Comentarii