Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mihai Popescu pleacă de la Dinamo cu conturile pline

 

Mihai Popescu pleacă de la Dinamo cu conturile pline



Mihai Popescu a plecat de la Dinamo și a semnat cu scoțienii de la Hearts, care evoluează în Premiership. La plecarea din țară, fundașul a vorbit despre situația din ”Ștefan cel Mare”.


Mai mulți jucători au fost aduși pe salarii mari la Dinamo. Popescu se bazează pe Cosmin Contra în proiectul spaniolilor.


Mihai Popescu: ”Nu cred că venea Contra într-un proiect în care nu crede”

”A fost cel mai greu sezon pentru Dinamo, pentru mine, am fost depistat cu acest virus. Sunt două șanse. Să reușească ce au început sau să dea faliment. Mister nu cred că venea într-un proiect în care nu crede. Mă gândesc că nu vor plăti salariile astea atât de mari o lună sau două.


Mie mi-au fost plătite restanțele salariale. Dinamo o să rămână tot timpul în sufletul meu. Dacă am plecat de la club nu înseamnă că nu o să mai țin cu ei. Fiecare își dă cu părerea, vorbește despre anumiți jucători.


Cred că lumea mă cunoaște și se poate bza pe caracterul meu. Oamenii mă cunosc de atâta timp și cred că nu și-au făcut o idee proastă despre mine”, a spus Popescu, la plecarea din țară.


Mihai Popescu a cucerit Cupa Ligii alături de Dinamo, tot cu Cosmin Contra antrenor, dar și Supercupa României cu FC Voluntari, club la care a fost împrumutat de Dinamo.


Popescu este la a doua experiență în Scoția, acolo unde a mai evoluat pentru St. Mirren.



sursa foto: Sport Pictures

sursa: digisport.ro

Comentarii