Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mihai Popescu pleacă de la Dinamo cu conturile pline

 

Mihai Popescu pleacă de la Dinamo cu conturile plineMihai Popescu a plecat de la Dinamo și a semnat cu scoțienii de la Hearts, care evoluează în Premiership. La plecarea din țară, fundașul a vorbit despre situația din ”Ștefan cel Mare”.


Mai mulți jucători au fost aduși pe salarii mari la Dinamo. Popescu se bazează pe Cosmin Contra în proiectul spaniolilor.


Mihai Popescu: ”Nu cred că venea Contra într-un proiect în care nu crede”

”A fost cel mai greu sezon pentru Dinamo, pentru mine, am fost depistat cu acest virus. Sunt două șanse. Să reușească ce au început sau să dea faliment. Mister nu cred că venea într-un proiect în care nu crede. Mă gândesc că nu vor plăti salariile astea atât de mari o lună sau două.


Mie mi-au fost plătite restanțele salariale. Dinamo o să rămână tot timpul în sufletul meu. Dacă am plecat de la club nu înseamnă că nu o să mai țin cu ei. Fiecare își dă cu părerea, vorbește despre anumiți jucători.


Cred că lumea mă cunoaște și se poate bza pe caracterul meu. Oamenii mă cunosc de atâta timp și cred că nu și-au făcut o idee proastă despre mine”, a spus Popescu, la plecarea din țară.


Mihai Popescu a cucerit Cupa Ligii alături de Dinamo, tot cu Cosmin Contra antrenor, dar și Supercupa României cu FC Voluntari, club la care a fost împrumutat de Dinamo.


Popescu este la a doua experiență în Scoția, acolo unde a mai evoluat pentru St. Mirren.sursa foto: Sport Pictures

sursa: digisport.ro

Comentarii